pa600 İLE İLGİLİ !!

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 5K

a2000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaşlar bu konuyu açmayı istemezdim ama gördükçe canım sıkıldı sitedeki bazı arkadaşların yok teneke yok oyuncak vs. aşağılamalarından pa600 ü..

ben a2000 kullancısıyım ve a2000 almadan öncede saçma sapan yazılar yazanlar oldu onlara bakmadım gidip test ettim ve aldım aynı şeyi pa600 içinde yaptılar tamam eksikleri var pa600 ün saund olarak vs. pa800 le aynı olmasını beklemek saçma olur arada yarı yarıya fark var nerdeyse..

alette bazı ufak tefek sıkıntılar var bunlar pa800 de de 3x te te halen olağan şeyler, abartmasın kimse ve bu orgu alanların şevkini kıracak yorumlar yapmayalım.. 25 senedir keyboardlarla iç içeyim ve son 3-4 senedir bi aleti 2 dakika inceleyen alet hakkında yorum yapıyor yok teneke yok malzeme dandik..

eksiklikler giderildiği anda bende a2000 imin yanına kardeş olarak alacağım kısmet olursa.. pa3x fiyatına 2 marka saundu bence cok daha mantıklı..

herkese sevgiler

Cevap: pa600 İLE İLGİLİ !!

İşte böyle doğru sözlere ne denir.Helal olsun kardeşim.

ustam aslinda simdiye kadar cikar bu kategorideki orglarin hepsi ayni seviyede ha pa600 olsun veyada a 2000 veyada or700 veyada roland bk-5 olsun v.s hepsinin ayni zamanda eksikleri ve artilari var ama ortak noktada ayni yerde bulusuyorlar

zevk meselesi ve yapilan islerde cok önemli tabiki

bu elestirileri yapanlar bence bilincli degil sadece kendi fikirce yapiyorlar
ben 26 sene oldu sahne aliyorum daha dogrusu 2 seneyi cikarsak okul icin 24 senedir ugrasiyorum ve eskiden böyle orglarin hayalini bile kurmak mümkün degildi
herne olursada olsun bence suan ki piyasadaki tüm orglar benim icin hepsi birbirinden özel ve güzel hepsinlede program yapilabilir

zaten ustam ben desem korg güzel siz deseniz yamaha güzel ve bizde birbirimizi kirsak bagrsak sanediyormusunuz korg firmasinin veyada yamaha ninj veyada herhangi bir firmanin umrunda

kirici degil yapici olalim birbirimize yardimlasalim eksiklerimizi birbirimize tamamliyalim birbirimizden orglar hakinda cok yararli konular ögrendik bilmemek ayip degil bilmeden bilgiclik taslamak cok ayip

saygilarimla

üsdatlar bende aldım pa600qt hemde benim tanıdığım çoğu arkadaşta aldı hiçbir problemde yaşamadılar ben anlamıyorum bu teneke olayını ben gayet memmunum acaba neye göre teneke oluyo onuda anlamış değilim bende korgun bütün aletleri hemen hemen var ben aralarında çok bir fark göremedim sağlam bir set oluşturup ayarladığın zaman gayet güzel saund var bu para süper bence

yok abi aletin sounduna teneke diyenler pc de 2+1 dandik hoparlörden dinliyo demoları :D ben de 5+1 sistem var bass tizz hepsi on numara :D :D bu arada şaka bi yana ben canlı da dinledim çaldım 800 soundunda olamsada pa80 pa500 den kat kat iyi ve 800 e yakın öçzellik ve fiyat on numara alet

hiç dinlemedim pa600'ü darbukaları gerçekten de teneke gibi olsa da problem değil arkadaşlar. aldığınız pa 600 piyasadaki korg için yapılan hemen hemen bütün usb leri okuyacak kapasitede bu yüzden kullananlar ve almak isteyenler rahat olsunlar.. ben yamaha a2000 kullanıyorum ve pa600'le de değiştirmek istiyorum fakat a2000-pa600 takasına hiçbir müzik evinin ilgilenmiyeceğini düşündüğümden böyle bir olaya da kalkışamıyorum..

Korg firmasını takdir ediyorum.. helal olsun hatta!!!.. böyle bir cihazı çıkarmaları olay..bakalım yamaha bu ürüne karşı nasıl bir konum alacak..inşallah pa 600 avrupa ve tüm dünyada tutulur da yamaha biz a2000, s650, s950 ve s750 kullanıcılarına sample yapma programından ücretli de olsa verir..

a2000 kullanıcıları biraz sabır, aletin kullancıya açılma durumu olacak diye duyum aldım, saund olarak a2000 le pa600 karşılaştırılmaz(yıllarca korg kullanmış bi kardeşiniz olarak söylüyorum) ha çata pata çalacam derseniz gidin pa800 alın güzel güzel bas vurur pik atar..pa600 de yumusak saundlu bi alet...a2000 den sonra geçilecek alet 2x olmalı

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu alet on numara vallahı 800 satıp ıkıncıyı dahı alma drumum var benım boyle 2dk hangı org setı yukluyor desınelr bakalım :D işlmcısı cok hızlı

alanlara hayırlı olsun derim bir kere daha bir kere daha söyleyim renkler ve zevkler tarsılmaz

PA 600 gerçekten başarılı olmuş, fiyat prformans açısından ve user bölümü gerçekten çok iyi düşünülmüş 128 user drum kit olması avantajlı, birde tuş kaliteside hiç fena olmamış bu fiyata gerçekten gönül rahatlığı ile alınıp kullanılabilecek klavye. Dokunmatik ara yüz yeni haliyle çok harika ve çok pratik.

Bu alana bir cevap yazın...