pa600 İLE İLGİLİ !!

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 5K
Cevap: pa600 İLE İLGİLİ !!

Ben de aldım,aylardır övüldüğü gibi değil kardeşim.Bırakın arkadaşlar bu paraya ikinci el bir 800 alsın.Ben 5 yıldır pa800 kullandım.Setlerini okuyor ama elektrik kablosu bile çok adi.Bırakın bu işten çıkar sağlayanlara hizmet etmeyi.Hafıza geniş
ama çin malı bir aletin bu kadar övülmesi üzücü.

Ben de aldım,aylardır övüldüğü gibi değil kardeşim.Bırakın arkadaşlar bu paraya ikinci el bir 800 alsın.Ben 5 yıldır pa800 kullandım.Setlerini okuyor ama elektrik kablosu bile çok adi.Bırakın bu işten çıkar sağlayanlara hizmet etmeyi.Hafıza geniş

senin kullandığın pa800 ne malı acaba italy'mi..

abicim o konuda haklısın.. bu alet pa500 ile pa80 arası bi cihaz saund olarak.. fiyatına göre güzel...ama oyuncak filan denmesi yakışmıyor

Ben oyuncaktan bahsetmedim.Bu alet bir pa80 gibi yıllarca hizmet edebilir mi.Yapı olarak malzeme kısıtlanmış.Aylardır duyduğum övgüye layık değil demek istedim.

alan hayrını görsün güle güle kullansın...

Alet gayet başarılı çamur atmaya çalışmaktan başka bişi yapmıyorlar...Saygılar...

A2000 i n yanına denmişte , a2000 varken buna ne gerek var ?ya bunu alın ya a2000 i , ha bana soracak olsanız hem ses kalitesi hem kalite olrak yamaha derim.yamaha kullananları bir araştırın asla birdaha yamahadan aldıkları hazzı diğerlerinden alamazlar.

arkadaşlar beni bilen bilir bu konuya biraz profosyonel yaklaşmak lazım ben 600 e .3x bozması .diyorum neden bence 3 x ile 500 birleşimi bir alet yani ilerisi olan bir cihaz alan kişiye hayır getirir ben bende bir gece kaldı ve baya uğraştım çok kullanışlı 2 x 3x almak isteyipte alamayanlar bu orgu alsın bana güvenenler beni bilenler bilir zaten 600 alanlara hayırlı olsun güle güle kullansın . saygılar ...

benim kullanmadıgım klavye kalmadı suan korg pa600 qt aldım ve çok memnunum alette teneke gibi bir sound kesinlikle yok sound pa800 den bile daha iyi ve temiz geliyor ses ve ritimler he şuda var tabi teneke gibi çalanada alet teneke gibi gelebilir yani:)

Bu alana bir cevap yazın...