pa 600 1099dolar

Cevap: pa 600 1099dolar

biz dağılmışız konu dağılsa ne olur be kardeşim boş oda gideceği yere gider bizde konuyu kapatırız olur biter seco kardeşim bu arada 500tr için yayınladığın sete teşeşkkürler arkadaşımın duasını aldın

önemli değil abi

pa 600 umarım hayal kırıklıklarıyla sonuçlanmaz.. görünen o ki cihazlar satılıp paralar hesaplarda bekletmeye alınmış...

bende sattım bekliyorum ocağın 8 i dediler ama inşallah daha fazka bekletmezler..

PA-80 satılsaydı benimde param hazır olacaktı da neyse kısmet, :) Saygılarımla,

bende kredi kartını boşaltıyorum 2 ay sonra bende hazırım

pa80 nim baya temiz ve bu geçtiğimiz yazın 2.400 tl fiyat verdiler istanbuldaki bikaç işyeri, Yaklaşık 1ay kadar önce aradım en son 1950 tl ye gider ama şuan elimizde pa80 dolu alamayız dediler:) Şimdi bu pa600 satışa sunulduğunda pa80ler çok komik rakamlara gidicek veya elimizde kalıcak gibi görünüyor. pa80 i verip üzerine 200-300 tl verip pa600 ü bize vermezler:)

Oncelikle bende, Turkiyedeki Korg distributorlerine, Pa600 un ocak subat ayinda gelecegini soylediklerinde inanmamistim, Cunku Bu org 4 Eylulde duyurulmustu hemen Avrupa ve Amerika muzik sitelerinde ekim basindan itibaren stok tarihi verilmisti. Butun bu siteler verdikleri tarihi 3er hafta ileri attilar attilar ve bugunlere geldik. simdi girin bakin hepsi ocak sonu veya subat gosteriyor. kesin degil onuda ileri atabilirler.

Yani Turkiyede distributorlere ellerindeki diger org stoklarini eritmek icin pa600 u getirmiyorlar soylentileri bosa cikti, hatta gecenlerde bir arkadas aramis, Mart'i bile bilabilirmis. Inanirim..

Bu arada sansli olupta Ertan hocamiz gibi Pa600 alanlar, Korgun Aralik ayi basinda Sayili olarak dunya capinda bazi bayilerine birer ikiser yada en fazla ucer gonderdigi stok partisine denk geldiler, ha burada basindan beri Ertan beyin ben bu orgu alacagim, sevdasinin buyuk bir rolu var.
Saygilar.

Bu alana bir cevap yazın...