pa 600 1099dolar

Cevap: pa 600 1099dolar

hep diyorum ama kime diyorumki bi alet hemen çıkar çıkmaz almayın enaz 3 5ay geçsin paylaşımlar olsun alet tanıtılsın daha alet cıkmadan satın almaya kalkıyosunuz ilk başta cihazı görùn tanıyın bu ne aceledir sahnede sanatcımı bekliyo

pa600 için tyros 4 ümü sattım 4 ay önce,orgsuzluktan kafayı yemek üzereyim

denizet sen bari yapma hocam daha alet türkiyede yok işlenmedi

ben bu sefer umutluyum pa500 hayal kırıklığı oldu ama pa600 patlıcak gitcek bak görün :D

ali sahnede her akşam sanatçı bekliyo gerçi benim xd9 yetiyoda artıyo

aynen ketron55 abi roland e56 yamaha a300 ile program yapıyo 20 yıllık muzısyen ketron xd9 aldı çocuk gibi seviniyodu millete bakıyorum tuhaf gelıyor

ben zamanında casio ht 3000 vardı hiç unutmam afyon emirdağında bademlik gazinosu vardı 1993 yılıydı azer bülbül geldi tabi acemiyiz bana bi uşak geç dedi geçecezde orgtakoma yok bande dedim sen geçsen olurmu diye hiç unutmam o günü tamam dedi sen sadece ses bas hani televizyonda titriyordu ya hiç öyle bi şey yoktu Allah rahmet eylesin yani diyeceğim ne orglarla program yaptık xd9 benim için hala kral halada kullanıyorum ama ta insan yıllardır hep aynı klavyeyi kullanınca bi değişiklik istiyo o yüzden yoksa xd9 bana yeterde artar

doğrudur hemşeri azer abinin eski parçalarında çok rahat titremeden okumuş bende ne aletler var farsfisa suzuki bi sesler ritimler var bu orgları kimse beğenmez piyasası yokya bi dinleseler zamanım olursa 1 2 demo yapıcaz bu orglarla

konuyu çok dağıttınız abiler

biz dağılmışız konu dağılsa ne olur be kardeşim boş oda gideceği yere gider bizde konuyu kapatırız olur biter seco kardeşim bu arada 500tr için yayınladığın sete teşeşkkürler arkadaşımın duasını aldın

Bu alana bir cevap yazın...