Korg PA500 TR Yardım

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Korg PA500 TR Yardım

arkadaşlar bu konuda benim de sıkıntım var cihaz normal sd kartları okuyor ancak, piyasada olan yeni sd kartlar sdhc özellikli, normal sd kartlardan en azından kendi yaşadığım yerde bulamadım kart alacak arkadaşlar buna dikkat etsinler şu anda piyasadaki kartlar SDHC özellikli çıkıyor kartın üzerinde de yazıyor

Üstadım Feyyaz kardeşin verdiği linkten SD kart aldım, ofisime bırakılmış. Bursada MediaMarktta teknosada falan bulamadım. Mecbur netten alamadım. Gerçi henüz deneyemedim, Türkiyeye dönünce denerim. Hala üretilip satılabiliyorken iki üç tane almayı düşünüyorum. SDHC ler artık yeni ürün olarak piyasayı kaplamış olarak gözükmekte.

Arkadaşlar bu konuda son noktayı koyayım..

SDHC leri görmüyor alet...SD leri görüyor..

Aldım 3 tane SD 2 GB..1 ine setleri, 1 ine düğün müziklerimi, 1 ine de diğer müziklerimi yüklüyorum..alet krallar gibi çalışıyor..

Komşular bıktılar benden her akşam düğün, her akşam kına var sanki diye:D

Hobi olarak yapıyorum bu işi, şöyle rahat rahat son ses çalabileceğim bir yerler bulsam keşke :D

Arkadaşlar, Sorduğum birinci sorunun çözümünü buldum :)

Global settingsten keyboard volume curve "fix" yapılırsa tüm tuşlardan sabit ses geliyor. Benimki otomatik medium 2 ayarındaymış.

Ama şimdi de çok ciddi bir sıkıntım var. piyasada baktığım SD kartların tamamı SDHC. maalesef SDHC leri okumuyor PA500TR. 3 farklı SDHC yi tak çıkar yaptım defalarca, PC de format attım gene olmadı. Artık üretilmeyen SD yada MMC kart bulmam gerekiyor ki, bu benim keyfimi çok kaçırdı. Bilginize

hocam başlarda bende sıkıntı yaşadım ve sesleri fix'li olarak kullanmaya başladım ancak sonrasında bi arkadaşımın sayesinde tuşlara uygulanan farklı basma şiddetine göre (velocity) bazı seslerde örneğin kanun klarnet ve bağlamalarda tuşa basma şiddetine göre cihazın efektli çaldığını fark ettim ve daha da zevk almaya başladım cihazdan bir süre sonra zaten doğal olarak alışıyorsunuz bu şekilde çalmaya bir öneride bulunayım dedim kendimce...
Saygılarımla...

slm arkadaslar benımde pa500tr hakınndakı sorum rıtım degıstırdıgımde seslerde degısıyor bunu nasıl cozerim

slm arkadaslar benımde pa500tr hakınndakı sorum rıtım degıstırdıgımde seslerde degısıyor bunu nasıl cozerim

single touch tuşu var arkadaşım o tuşun ışığı kapalı olacak,daha değişmez