ELESTİRİ ve KİNAMA..

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K

İyiki Doğdunuz :)

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Once cuvaldizi kendime batiriyorum. Tamam bundan sonra ne bi konu acarim ne de soru sorarim. Sevgili yoneticiler ve moderetorler herkesi kendileri gibi profosyonel zannediyor.bu forumun gayesi bilgi paylasmak degil mi?.ogrenmek isteyene herkes kendince bi sey vermek degil mi? .arastirma heyecani olanlar demek ku soru sormayacak okuyacakmis. Oyle ise bundan sonra bende uzun bi muddet sadece okurum. Saygilarimla...

Cevap: ELESTİRİ ve KİNAMA..

sayın kartol hocam,soru sorduğumuzda bazen hemen yanıt alamayabiliriz,konuyu açarız bazen 2 bazen 3 gün sonrada yanıt alıyoruz,bizlerde aynıyız bizimde eksiklerimiz var,sorularınıza bilen arkadaşlar mutlaka cevap vereceklerdir,yönetime sitem etmenize gerek yok,

sayın kartol hocam,soru sorduğumuzda bazen hemen yanıt alamayabiliriz,konuyu açarız bazen 2 bazen 3 gün sonrada yanıt alıyoruz,bizlerde aynıyız bizimde eksiklerimiz var,sorularınıza bilen arkadaşlar mutlaka cevap vereceklerdir,yönetime sitem etmenize gerek yok,

Yanit alip almama degil arkadasim.cok soru soruyormusuz.bilgi kirliligi yaapiyormusuz.her seyi bilmemis lazim mis

hocam ama biraz forumu arattırmak gerekiyor daha önceden bu konu ile ilgili sorular sorulmuşmu diye?

ben 6-7 senedir bu forumdayım..yaptığım çocukça şeylerde oldu geçmişte.. bazı şakalar yanlış anlaşılıp işlerin arap saçına döndüğü günlerde..

AMA BU FORUMDAKİ ADMİN VE YÖNETİCİ KARDEŞLERİMİZ KADAR ANLAYIŞLI İNSANLAR BULAMAZSINIZ.. SİZ BÖYLE Bİ KAÇ KONUYU BU SİTE DIŞINDAKİ MALUM Bİ SİTEYE AÇSANIZ SİZİ 1 KERE BİLE UYARMADAN BANLARLAR.. BUNUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURALIM..

bu site bize sunulmuş bi cennet..Değerini bilelim..biribirimizi kırmayalım.... bence konu açmadan önce biraz araştırın ne nedir..açtığınız konulara bi göz attım, sanki site sakinleri ile dalga geçermiş gibi konu başlıkları ve içeriği... yanlış anlamayın benim görüşüm..

iyi forumlar değerli üstadım

burada mantıklı ve öğrenmek adına açılan her konu güzeldir,

şahinnn arkadaşında demek istediği her soru için bir konu açmanıza gerek yok,tek konu içerisinde bilmediklerinizi sorabilirsiniz,
bu arada trakya müzik sitesini iyice araştırmanızı önermiş şahinnn arkadaş-aynen katılıyorum,sitedeki konuları okumanızı açıklamaları takip etmenizi bende öneririm,sitedeki çoğu konuları okursanız takip ederseniz herşeyi daha çabuk öğrenip kavrarsınız,

Kesinlikle burdaki hosgoruyu baska yerde zor bulursun parali set dagitiliyor dedim diye Ban yedim meshur bir forumdan var gerisini sen dusun :)
Daha neler neler...
Onun icin sakin olmakta elimizdekinin kiymetini bilmekte yarar var....

Sayın kartol rumuzlu arkadaşım. Yazdıklarım sizi kırdıysa öncelikle sizden, sonra da tüm forum halkından özür dilerim. Hemen her açtığınız konuda bunları belirttim ama yine belirtmek istiyorum. Benim konu açmanızı engelleme gibi ne bir düşüncem, ne de bir yetkim var. Bu işe yeni başlıyorsanız doğal olarak çok fazla bilgi eksikliğiniz olacak, heyecanınız olacak, bir çok şeyi öğrenmek isteyeceksiniz. Ama şu nedir, bu nedir, o nasıl oluyor, bu nasıl oluyor diye her sorunuza forumu hiç okumadan, araştırmadan yeni bir konu açarsanız forumun oldukça dağılacağını düşünüyorum. Sorularınızı tek bir konu altında sormanız daha mantıklı olabilir. Ama tekrar söylüyorum sizin konu açmanızı engelleme gibi bir düşüncem de yok yetkim de yok. Ve soru soran arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ne yazık ki yazdıklarımı yanlış anladınız.

Bakın size birkaç örnek vereyim;
Or700'ün kullanma kılavuzunu okursanız hangi tuş neye yarıyor az çok öğrenirsiniz.
Nota ile ilgili bilgi istiyorsanız sitede müzik eğitimi bölümü var, o kısmı inceleyin.

Daha detaylı bilgi istiyorsanız da yardımcı olurum. Örneğin internette Selim Işık'ın elektro gitar dersi videoları var, ücretsiz bir şekilde bunları indirebilirsiniz, izleyebilirsiniz. Şimdi klavye ile elektro gitarın ne ilgisi var diyebilirsiniz ama nota kavramı evrensel bir kavram. Bu belirttiğim kişinin videolarında en basit nota derslerinden tutun, diziler, gamlar, akor kurulumları ve armoni dahil bir çok konu var. Bu derslerin gerekli kısımlarını iyice izleyip çalışırsanız notaları, akorları, gamları oldukça iyi bir şekilde öğrenirsiniz.
Peki bunlar size ne sağlar? Bunları yaparsanız notasını bulduğunuz bir eseri çalabilirsiniz, çaldığınız parça hangi tonda, sesinize uyması için hangi tona transpoze etmeniz gerek, o parça ile hangi akorları kullanabilirsiniz bunun gibi bir çok şeyi bilmenizi, kısaca ne çaldığınızı bilerek çalmanızı sağlar.

Yalnızca biraz sabır ve araştırma, biraz da çalışma gerekiyor. Açtığınız tüm konularda bunu belirtmeye çalıştım ama bana karşı bir tavır aldınız. Bunun için tekrar özür diler, iyi forumlar dilerim.

Saygılarımla...

Sevgili Dostum, Moderatörlerin verdikleri cevaplara bi bakarmisin . 50.000 üyeli bir sitede
verdikleri cevap aldiklari tesekkür.1000 kisi sayfayi görüntülemis ve alinan tesekkür sayisi 5 . Örnegin ferdesu hanim 3 yil icerisinde 9000 in üzerinde tesekkür almis ve en azindan hesapliyorum yarisi tesekkür dahi etmemistir . Bu demektirki 18.000 konu yani her gün
18-20 cevap. 50,000 kisi icerisinde hepimiz kendimizi özel hissediyoruz ,bende dahil olmak üzere. Aslinda dogrusuda bu, hepimiz özel insanlariz. Benimde incindigim zamanlar oldu ve Moderatörle ters düstük , fakat ban yemedim. Ilk 20 deki arkadaslara bak ve aldiklari tesekkür. Ben sadece sapka cikaririm. Hosuna gitmeyen bir sey oldumu bir konu ac ve oneri sun.Hep birlikte bi seyler yapmaya calisalim. Benim icin sen ( hitab seklim sen cünki bir müzik seversin, yani kendim gibisin) bu sitedeki herkes kadar degerlisin.
Bu sitede dünyanin en güzel fikrasini dahi anlatsan enfazla 3 tesekkür alirsin.. Ama senin üzgün oldugunu hissederlerse en az 40-50 yorum yapilir... Cünki sen hepimiz gibisin...

Saglicakla kal...

ben sadece sunu soylıım..a2000 aldım bır ay olacak ılk defa yamaha..nerdeyse org nerden acılıo dıe sorcam o durum yani.. sunu sorsam olmaz bunu sorsam olmaz.bende ne yaptım bı oncekı orgum gıbı kurcaladım kurcalamktan korkma sımdıkı orglar bozulmuyo ..:) hala cozemedıgım bolumler var ha arada soruyorum cevap da alıyorum ama ha deyınce olmuyo ıste :)) saygılar...

Kimse neden soruyorsun demedi ki sadece öğrenmesi için yol gösterdi herkes , biraz da benim sözüme alındı herhalde okumuyorsun dedim diye ama bunu tenkit etmek için değil yardımcı olmak için söyledim.