- Web sitesi
- www.facebook.com
- Enst.
- ROLAND E-A7
arkadaşlar bk 5 kulanıyorum cıhazı ısleme konusunda pek başarılı olamadım .ve ılgım EA 7 ye yoneldı bu cıhazın özellıkle performans seslerı nasıl .gerçekçimi pa 800 gıbı guzel sesler elde edebılıyormuyuz ? bk 5 te kullanmıyac amagım ses sayısı okadar cok ki gercekten uzak ...guzel sesler var lakın cok az perdesiz ud gibi sesler ıyı
ama dugunde kullanıyorum .macun ,amza tarzı lead sesler daha cok ıhtıyacım içerisinde .bu EA 7de sesler ne alemde videolardan pek bırsey anlamadım .cıhazı deneme şansım da yok henuz bulundugum yerlerde bulamadım varsa yoksa 3x 4x pa 900 onlarda cok pahalı .bir 3x ıkı tane EA 7 alıyor ..sızın bu cıhaz hakkında memnunıyetınız ne alemde ..
ama dugunde kullanıyorum .macun ,amza tarzı lead sesler daha cok ıhtıyacım içerisinde .bu EA 7de sesler ne alemde videolardan pek bırsey anlamadım .cıhazı deneme şansım da yok henuz bulundugum yerlerde bulamadım varsa yoksa 3x 4x pa 900 onlarda cok pahalı .bir 3x ıkı tane EA 7 alıyor ..sızın bu cıhaz hakkında memnunıyetınız ne alemde ..