• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

mce programı

tunahan can

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
kork pa80
bilgisayarda bu programı kullanan kimse yokmu ben kurdum programı ama bir türlü kartı yükleyemiyorum ama kartı bu program sayesinde açabiliyorum silebiliyorum yüklemede yapyorum ama bir türlü ork görmüyor yükleme bitiyo orka takıyorum boş gözüküyor nedendir acaba

Cevap: mce programı

Yükleyeceğin kartlar da M.C.E programlı olmazsa görmez ve yüklemez. Kolay gelsin Saygılarımla,

onu nasıl anlarım nasıl yapabilirim hocam elinizde varmı mce programlı bin dosyası falan bilgisayardan yükleme yapabilmek için tam olarak ne yapmam lazım ve nasıl bulabilirim o dediğiniz dosyaları falan

Yüklediğiniz dosyanın uzantısı.bin olmalı
Eğer hala yükleme den sonra yüklediğiniz dosya orgta gözükmüyor ise o kart bini sorunlu olabilir saygılarımla

hocam bu siteden indirdiğim bütün bin dosyalarını indirdim olmuyo

teşekurler paylasım icin

Bütün bin dosyalarını denediniz hala olmuyor ise karşınızda bi problem olmalı crd formatlı backup edinip disket yardımıyla yükleme yolunu seçin umarım sorun kartta değildir kardeşim

disket yöntemiyle yükleme yapabiliyorum ağbi ama bilgisayarda olmuyor daha doğrusu mce programylada yükleme yapabiliyorum 100 de 100 doluyo bilgisayarda ama kartı orka taktığımda boş görüküyor acaba yanlış yaptğım birşeymi var anlamış değiilim

disket yöntemiyle yükleme yapabiliyorum ağbi ama bilgisayarda olmuyor daha doğrusu mce programylada yükleme yapabiliyorum 100 de 100 doluyo bilgisayarda ama kartı orka taktığımda boş görüküyor acaba yanlış yaptğım birşeymi var anlamış değiilim

Kartınız mce program destekli değildir, ayrıca hangi seti istiyorsanız söyleyin crdsini yollayayım size mce ile yormayın kendinizi.. kolay gelsin

Bence program sorunlu sayısal veriler de sorun olmalı başka mce programları deneyin çünkü program hatalı davranıyor doldu zannedip işlemi bitiriyor ve kartı dolu gösteriyor benim kullandığım vardı ama nerden indirdim hatırlamıyorum bulursam mutlaka paylaşırım üstadım