• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

eşi benzeri bulunmayacak 2014 set

emre1969964

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa 800
Bu zamana kadar onlarca set yükledim sildim.Bütün setlerde olan güzel ritim sesleri bu sette toparlamaya çalıştım.para ile satanlara inat onların yerini aratmayacak bir set arkadaşlar.umarım beğenirsiniz.set 16 dk dır.hayırlı uğurlu olsun..

Zippyshare.com - PİYANİST66.SET.rar

Ekli dosyalar

• piyanist66.SET.rar
    41.9 MB · Görülen: 4,599
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: eşi benzeri bulunmayacak 2014 set

link te olsa güzel olurdu bence:)))

çok sağol usta ama set nerde link nerde

Emeğine sağlik arkadaşım devamını bekleriz teşekkürler.

paylaşım ve emekten ötürü teşekkürler.

üstat emeğne saygı

emeğine sağlık kardeşim yanlız 16 dk olmasaymış cok iyi olucaktı yaaa neysee ben bu 16 dk çözmüş değilim aslında 8dk lıklarda 8 tide dolu değil zaten neden 16 dk lık program atma gereği duyuyoruzki buna bir netlik kazandırabilirseniz cok sevinirim

ustam seti 16 dk yaptımki zira içerisinde bulunan dk lar 8 bank dan daha çok.10 bank yer alıyor bu nedenle 16 dk yapılması gerekti.bir daha ki setimde bütün dklar user2 bölümüne eklenecektir.user bölümüne eklenmesinin sebebi isteyen sevmediği dk kolayca silip hafızadan yer açabilsin ve kendi beğendiği bir setin içerisindeki dk yı hafıza sıkıntısı olmadan yükleyebilsin.userdk bölümündeki dk lar multisample bölümünden silinemedi için user2 ye yüklenecektir.. saygılar şimdiden....

eşi benzerı olmayan setı 64 e nasıl sıgdrdın:D

eşi benzerı olmayan setı 64 e nasıl sıgdrdın:D

seti yükledinmi kardeş.umarım işine yarar bir şeyler vardır.işinin görmüşse bu set eşi benzeri yoktur demekki.64 lük bit hafızaya onlarca dk ve sample yüklemek kolay değildir..biz elimizden geleni yaptık.1600 küsür pcm dosyaları tek tek incelenerek 64 lük hafıza sığdırıldı kardeş..

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri