Varmı Böyel Çalabilen

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 7K

okan09

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 Bateri Bağlama
Varmı Böyle Çalabilen

ilk önce ben cihaza hayran kaldım,sesler ve ritmler sanki gerçek,çalan üstad a zaten söylenecek bişey yok adam sanki ahtapot,yav dedim bizim korg pa 3x lere tyros 4 lere bilmem neremiz geçiyor ama bu cihaz ne böyle gerçi daha önceden beri wersi yi takip ediyordum ama sanırım bu bambaşka olmuş,sayısaldan piyangodan çıkarsa alıcam evimin bi köşesine bundan olsun zurnası bağlaması omasın varsın:D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qUgwx4DdrhU]WERSI LOUVRE - bereit für das 21. Jahrhundert! - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Varmı Böyel Çalabilen

Edi Zurna varmi?

Can Başer üstatda eski modeli var. Ayaklarla bas partisini çalıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

E hani Kemençe Tulum Lead ?

wersi pegasus vardı bir zamanlar, o tek katlı canlı gördüm belki on yıldan fazla oldu ama bugünki sesler bile tırt onun yanında. orgların ilahıdır wersi, bu aleti çalmak yürek ister...

sesler ve ritimler hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar ? yani bu cihazı dinledikten sonra inanın diğer orglar yani bizim segmentteki orglar oyuncak gibi geldi,çok acayip bir sound var cihazda,gerçek real drums sanırım.

Adam 20 parmak çalıyor :) Baksanıza ayakları da çalıyor demek ki orada ki 10 parmak ta meziyetli :) Saygılarımla,

Geri