Tyross.3 yardım

Cevap: Tyross.3 yardım

gencler bu yamaha daha sizi icindeki ozellikleriyle cok sasirtcak tam uzay araci valla picth aslinca cok zevkli ya alisirsan daha bmw den asa binmessin valla gule gule kullanin yapabilcem bisey olursa seve seve damariyin agrisi gecdimi ali heheheheeh

SUANA KADAR KULLANDIGIM ENIYI CIHAZLAR PA80 V2 PLUS ACEMIYIM EV KULLANICISI ICIN AGIR BI CIHAZ AMA 1TANE OLSUN TAM OLSUN 1MUZIK ALETINE VEREBILECEGIM EN FAZLA FIYAT BUKADAR KENDI ADIMA SUNU SOYLUYIM TARKANA CALSAM 9BINTL YE ORG ALMAM:) AMA T3 ÜN HAKKINI VERMİŞLER PİCBENDI KORG GİBİ OLSAYDI DEYME KEYFİME BOZDURMAKTA İSTEMİYoRUM PİCBENDİ

kardeş hayırlı olsun 9000 lirayamı aldın aleti

allah güle güle kullanmak nasip etsin kardeşim güzel alet.

gule ,oynaya kullan piyanistali kardesim hayirli olsun.zamanla daha iyi ogrenip daha iyi demolar paylasacagindan eminim iyi calismalar...

herkese tesekkur ediyorum

hadi kolay gelsin ozelilklerini biraz oren mesala ekrana resim yukleme resim albumu olusdurup resimleri ekranda izlersin repertuarini yuklersin turku sozu tasimazsin defter ile laptopla urasmazsin notalari ekranda okutabilirsin ots leri yuklersin var oglu var bence sen baya urascan ali sana gaseri tavsiyesi su damarina basani bul ver orgu heheheeheh hadi kolay gelsin sana

12.30dan 7ye kadar orgun basınadaydım burhan abı sımdı kafa dınlıyorum cok guzel bı kıtap aldım kıtap okuyorum tavsıye ederım

mersi ali sen bilmiyonu gayserililerin okuma yazmasi dogusdan yokdur hehehehe sana iyi okumalar takildigin yer olursa alet konusunda bilgim dahilinde yardimci olurum

Burhan Abi benim patron Kayserili Valla daha yazmadan yaziyi okuyuveriyo :)
Hemde gercekten BMW 5.25D var altinda ama sorsan HIc bi zaman parasi yoktur :D