Türk Polisinin Geldiği Son Nokta burası TÜRKİYE!!!

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 10K

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Polisinin Geldiği Son Nokta burası TÜRKİYE!!!

polisin şiddet kullanmadığı bi ülke varmı.? var ise yazarsanız bende öğrenirim..

devlet emreder halk bunu yapar...

devlet emirlerini kendi teşkilatlarıyla yaptırır halk buna uymak zorundadır..

polisin mantığı bu.. asayişi bozamazsın der takar kelepçeyi gerektiğinde kodeste hırpalar bırakır.. bu dünyada böyle işler..

bugün polis eleştirileceğine polise bu rahatlığı veren hükümeti eleştirin en azında somut birşey oluşmuş olur..

beyler kime kızıyosanız kızın fikirlerinizi beyan edin saygı duyarım. ama bayan üyelerinde olduğu bir forumda küfür içeren kelimeler kullanmayın lütfen. burası müzisyen platformu. hiç yakıştıramıyorum bir müzisyene bu tarz davranışları kusura bakmayın. ben 35 yaşındayım bir defa nezarete girmedim, trafik cezası yemedim, karakolda dövülmedim. senelerce istanbulda yaşadım şimdide bandırmadayım. polis değilim polis akrabamda yok kimseyi savunmuyorum. ama önce iğneyi kendimize batırmak lazım birilerini eleştirirken. trafik çevirme yaptı ehliyetin yoksa, yada arabanda resmi evrak eksikse polisin bi suçu varmıdır?tabiki kanun neyi emrediyorsa onu yapacak. yada görüntülerde var adam tabureyle geldi kafana vurdu ve sen polissin diyelim. o anda ne yaparsın vatandaş kafana tabureyle vururken yada bıçak çekip senin üstüne yürürken ''bidakka bakalım resmi yaptırımlar bu konuda neyi emretmiş'' diyemezsin. bazen resmiyetinde dumura uğradığı enteresan olaylar vardır. vatandaş olarak bizler elbette haklıyız ama polise yapılan hakaret ve darp girişimleri göz önünde bulundurulursa poliste haklı kardeşim kimse kusura bakmasın. arkadaşımızın biri diyorki ''bana öyle yapamaz ben adamı öyle yaparım böyle yaparım'' işte mesele bu zaten kimse kendine toz kondurmuyorken haklıyı haksızı ayırt etmek zorolur. bu arkadaşımız polis olsaydı bu sinirle :) yani diyeceğim onlarda bizim insanımız. saygılar

ben yazdım yazıyı. ayrıca kayserili değilim mardinliyim. benim götüme job sokacak adamın sülalesine o jobu sokarım. belliki polisler sana çok sokmuş. öyle konuştuğuna göre baya bi yemişsin. ben zaten doğuluyum bana doğunun şartlarını öğretme. senin bu artistliğini yaşına bağlıyorum. 48 yaşına gelmişsin haliyle bunamışsın biraz. beni hırsızlıkla suçlayan polise siktir git de derim, sülalesine de küfürü basarım. hiçbişey de yapamaz...en azından hakkımı savunurum.senin gibi götüme jobu yiyip oturmam yerime. ANLADIN MI GARDAŞ!..

Böyle klavye ile atıp tutmak kolay, bir de polisin yüzüne söyle de gör bak ne oluyor...

polislere söylenen küfürleri ve onların tepkisizliklerini de görüyoruz. ülkemizde polisin işi ancak arkası olmayan gariban vatandaşla uğraşmak, sorun olmayan yerde sorun yaratmak. lüks arabalara park cezası bile yazılmazken diğerlerinin camına telsizle vuranları da gördük. bu sadece polislere has bi durum değil. türkiyede birine yetki verirseniz o yetkiyle birilerini uydurmaya çalıştıklarını rahatlıkla görebilirsiniz.

yorumlarda kelime seçimlerine dikkat ediniz.

aksi taktirde konu kilit.

yorumlarda kelime seçimlerine dikkat ediniz.

aksi taktirde konu kilit.

Kilitlense iyi olur, çünkü bu konunun ucu başka yerlere de dokunmaya başladı.

bencede konu kapatılmalı çok gereksiz yorumlar ve suçlamalarla doldu. insanlar yazdıklarını bilerce kişinin okuduğunu unutuveriyor bian sanki msn den yazar gibi rahat yazıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...