""Sizler İçin Seçip Derlediğim MD'ler""

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: ""Sizler İçin Seçip Derlediğim MD'ler""

Arkadaşım Bizim Yaptığımız Paylaşımlar Bunlar Kendi Paylaşımınmış Gibi Gösteriyorsun Emeğimize Yazık Değilmi

Eğer emeğe saygısızlık yapıyorsam bütün arkadaşlarım ve senden özür dilerim fakat bukar paylaşımı yapmak için tek tek kontrol edemem değilmi. Siteye bende katkıda ve paylaşımda bulunmak niyetiyle açtım bu konuyu ve inan bütün hepsini kendim seçiyorum ama eğer emeğe saygısızlık varsa ADMİN'den veya YÖNETİCİ üstadlarımdan rica ediyorum bu konuyu silsinler olurmu ben emek hırsızlığınıda,saygısızlığıda sevmem ÇİLEKEŞ_52 kardeşim eleştrini paylaştığın için sanada ayrıyetten teşekkür ederim bende olsam bende aynısını yapardım...

saygılar...

Eğer emeğe saygısızlık yapıyorsam bütün arkadaşlarım ve senden özür dilerim fakat bukar paylaşımı yapmak için tek tek kontrol edemem değilmi. Siteye bende katkıda ve paylaşımda bulunmak niyetiyle açtım bu konuyu ve inan bütün hepsini kendim seçiyorum ama eğer emeğe saygısızlık varsa ADMİN'den veya YÖNETİCİ üstadlarımdan rica ediyorum bu konuyu silsinler olurmu ben emek hırsızlığınıda,saygısızlığıda sevmem ÇİLEKEŞ_52 kardeşim eleştrini paylaştığın için sanada ayrıyetten teşekkür ederim bende olsam bende aynısını yapardım...

saygılar...

Arkadaşım En Azından Çoğunu Sitemizden Topladım Bu Paylaşımları Paylaşan Arkadaşlara Teşekkür Ederim Diyebilirdin Şimdi Geç Kalmış Sayılmazsın Açtığın Konuya İlave Et Kırmızı Yazıları Konu Silinmesin

Moderatör tarafında düzenlendi:

üstadım ben sitemizden toplamadım ki öyle yazıyım ben sitede zaten olanı neden tekrar siteye paylaşıyım sadece bunların paylaşıldığından haberim yoktu okadar ben gerekli teşekkürleri ve özürüde bi önceki cevabımda dilediğim için başka bişey söylemek istemiyorum eğer cok rahatsız oluyosan kapatılmasınıda talep ettim başka yapabileceğim bişey yok

saygılar...

Teşşekkür ederim saol :)

Üstad Çoqqq Teşekrler..Bea Saf Sevgilim Çok Güzel Eline Sağlık :D

sonsuzz teşekkürler..

Paylaşıma devam teşekkurler

Zeynep DİZDAR-Bir Çocuk Sevdim (Altyapısı) orjinal
Zippyshare.com - Zeynep Dizdar - Bir Çocuk Sevdim - (Sezen Aksu).mp3