saz klavye derken....

İyiki Doğdunuz :)

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Bir tane de resim yaptım sizlerle paylaşayım dedim arkadaşlar.Selamlar

Ekli dosyalar

• yeni2.jpg
    yeni2.jpg
    200.6 KB · Görünümler: 294
Cevap: saz klavye derken....

çok başarılısınız dostum elinize sağlık...ama bence böyle konulara eleştiriel takılmak pek faydalı olmuyor...kendi özgün çalışmalarınızı bizimle paylaşmanız dileğiyle hoşcakalın!...

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Kaplumbağa terbiyecisi

bu resim 1906 yılında osman hamdi bey tarafından çizilmiş.. karşılaştırma yaptım pek fark göremedim. sanırım sizde bir kaplumbağa daha fazla..:=))

bu resim 1906 yılında osman hamdi bey tarafından çizilmiş.. karşılaştırma yaptım pek fark göremedim. sanırım sizde bir kaplumbağa daha fazla..:=))

Orjinali 2 farklı versiyon olarak çizilmiş perspektif farklılıkları var 1. versiyonda pencere kenarında ibrik var 2. de yok hocamız 2. versiyonu model aldı heralde. 2 . versiyonda 6 kaplumbağa 1. versiyonda 5 kaplumbağa var :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kaplumbağa_Terbiyecisi

Çok güzel gerçektende ellerine sağlık.

süper resim gerçekten eline sağlık...

çok beğendim bende

teşekür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için bu reprodiksiyon için 4 ay uğraştım ama değdi.Osman Hamdi bey ve bu resim hakkında bir sürü bilgiye sahibim.Bu ilk versiyon.Osman bey bu resmi bursa yeşil caminin 2. katındaki pencerenin önünde figüre etmiş.Boyalarım ve fırçalar tamamen amatör markalardı.Ayrıca resimi orjinal resmi renkli yazıcıda çıkarıp duvara astım ve bakarak çalıştım ama bazı ince ayrıntıları birebir yapamadom Osman Hamdi beyin Önünde saygıla eğiliyorum.Resim alanında tarihimizin altın sayfalarından biri.Hepinize selam ve sevgiler

Emeklerinize sağlık çok güzel olmuş..

Bursa Yeşil Cami'de yapıldığı düşünülüyor ve sanırım resim bunu ispatlıyor...

kaplumbaga-terbiyecisi-nin-cizildigi-yer.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi: