Satılık yamaha or700 v2 plus

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Satılık yamaha or700 v2 plus

kalvyeni ben alıcam kesinlikle temizse tabi resimlerini görebilrmiyim bnde sitanbul seyrantepe seninle anlaşırsam ona göre bnde korg pa 55 tr mi satıcam hemen bana söz vericeksin ona göre 0539 269 12 87
mesajda atabilrsin özelden

kalvyeni ben alıcam kesinlikle temizse tabi resimlerini görebilrmiyim bnde sitanbul seyrantepe seninle anlaşırsam ona göre bnde korg pa 55 tr mi satıcam hemen bana söz vericeksin ona göre 0539 269 12 87
mesajda atabilrsin özelden

usta sanırım son mesajı görmedin aleti takas etmiş konu kapanabilir

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Acaba OR700' de MP3 çalar olsaydı ne olurdu? Daha doğrusu, örneğin PA800' ün durumu ne olurdu?:)Çünkü kaç düğünde bulunduysam, ya bağlama işi götürüyor, orgla eşlik ediyorlar, ya da sıkıştıkları yerde MP3' e müracaat ediyorlar... DSR2000' imle bir düğünü baştan sona götürdüğümü düşündüm de... Saygılarımla.

hocam size katılmıyorum.. ben a300tr ile bile program bitirdim, pa800 gibi cihaz ile programı yardım alarak bitiren kişilere pianist demem.. işten anlamayan adam eline pa800 alıyor sonra alet kötü oluyor.. ben pa80-800 ve pa3x ile düğün kına yaptım .. kafadan değil bilerek konusuyorum, düşünceleriniz çok yanlış...

hadi ya tüh kaçırdık klavyeyi istanbulda oladuğu için iyiydi nneyse