Satılık yamaha or700 v2 plus

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Alet temız set sıkıntınız olmaz fıyat 2000tl ıstanbul ıcı elden teslım edılır ıstanbul pendık 0541 862 11 49

Cevap: Satılık yamaha or700 v2 plus

.
Hayırlı satışların olsun ali

Ne zaman aldın ne zaman satıyorsun?

Bu işi artık ticaret olarak yapıyorsun galiba :)

Yok tıcaret degıl hocam ben kullanamıyorum alısmısım korga tıcaret olarak sadece kıra ya verıyorum

aslında herşey sana kalsa bire şekilde kullanabilirsin de...
elin adamının söyledikleri/yorumladıkları senin kullanabilirliğinden daha üstün geliyor. :)

Merak etme bu konuda yanlız değilsin.

Çevremden, müşterilerimden ve tecrübelerimden yararlanarak söylüyorum.

Herkes elindekini övmek ister. Az da olsa hava atmak ister üstün gibi görünmek ister. Bu arabada da, evde de, bir bilgisayar ya da cep telefonunda da böyledir.

Ama sen 5 günlük aletini övebilecek kadar tanımadın. Ama noldu? elin adamı lafı geidğine koydu sen de gık edemedin çünkü aletin hakkında ihç birşey bilmiyorsun :) E tabi biraz da bu sana koydu sonra dedin ki Korgcunun korgtan başka dostu yoktur :D

latife ederek ve tebessümle yazıyorum. Sakın altında art niyet arama. :)

sonuçta alet senin...

.
Salimim söyleneceği söylemiş, daha da başka birşey söylenmez...

İnanki Ali ben tekrar or700 geri dönmeyi çok düşünüyorum...

Bu tatlı atışmaların sonu yok galiba bu sitede :)

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Acaba OR700' de MP3 çalar olsaydı ne olurdu? Daha doğrusu, örneğin PA800' ün durumu ne olurdu?:)Çünkü kaç düğünde bulunduysam, ya bağlama işi götürüyor, orgla eşlik ediyorlar, ya da sıkıştıkları yerde MP3' e müracaat ediyorlar... DSR2000' imle bir düğünü baştan sona götürdüğümü düşündüm de... Saygılarımla.

Salım hocam ben herkesı dınler kendı bıldıgımı yaparım muzık konusunda profosyenel degılım ama orgların kalıtesı konusunda bılgılıyım yamaha ve korg hıcbır zaman kıyaslanamaz sızın basarınızın konusunda hıcbır suphem yok benım muzıge ılk heves ettıgım zaman ılk sızın vıdeonuzu ızlemıstım a.1000 reg sesler youtubede dedıgım gıbı korg kullanmıs bırıne yamahayı yamaha kullanmıs bırınede korgu begendırmek zordur ben bıtane g600 demosu paylasmıstım pa80e bıle benzeten olmustu eger bu hocam bukadar ıyıyse muzıkte o adamın sozunu dınler orgu satarım

Bu tatlı atışmaların sonu yok galiba bu sitede :)
Biz Yamahacılar böyleyiz işte :)
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Acaba OR700' de MP3 çalar olsaydı ne olurdu? Daha doğrusu, örneğin PA800' ün durumu ne olurdu?:)Çünkü kaç düğünde bulunduysam, ya bağlama işi götürüyor, orgla eşlik ediyorlar, ya da sıkıştıkları yerde MP3' e müracaat ediyorlar... DSR2000' imle bir düğünü baştan sona götürdüğümü düşündüm de... Saygılarımla.
Ruhi abim doğru söylemişsin...

..............................

Ali kardeşim senin ilanı en iyisimi yenileyelim. Bak satılık ilanını iyice saptırdık.