satilik tyros 2 makul fiyat

• Konbuyu başlatan burhan38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 31
  • Görünümler : 8K
Cevap: satilik tyros 2 makul fiyat

hayırlı olsun burhan abi bencede artık model yükselt en azından tyros 3 almanı öneririm hayırlısı olsun korg alda gör ben aldım on günde yok ettim elimden sakın abi
levent sorun yukseltmek degil hemen alirimda set yoksa t4 alcam niyetim ama set den dolayi sen yapiyodun hakan hk yapiyodu sen akillilik ettin satttin t4 hehehehe hakanda vaz gecmis heral emoda vermiyo salimle batuhda olmasa olduk valla ben tyrosdan baska ucak almam valla sanada tavsiye ederim heheheh

Gerçekten güzel şakaydı. Gerçi konuyu senin açtığını görünce hemen anladım, Üstelik Korg' un yanında bir de Casio' dan bahsediyordun ki zaten jeton düştü. :D:D İyiydi ama bayağı güldüm. Sevgiyle kal sevgili dostum.

tskler hocam nisan 1 sakasini ilk yapan olam dedim sagolasin iyisindir umarim grsmk dilegiyle

arkadaşlar abimiz saçma bir espiri yapmış hepinizde ona katılmışsınız hangi mantıkla pa3x ie tyros 2 eşleştire biliyorsunuz inanki müzisyenizliğinden şüphe ediyorum kusura bakmayın sonuçta korg boru değil

Bu sadece bi espiri konuyu polemik haline getirmeyelim lütfen herkesin sevdiği marka vardır örnek=okadar iyi cihaz kullandım pa80nin tadı bi başka :) buda benim düşüncem

Ezo75 biraz saygili ol insanlara karsi!

Damarıma basmayın korg i3 alır düğün yaparım ha :):) kan davasını geçti korg yamaha davası

yok yok sen ne alcani bilirsin gaseri damarina basdik azcik t3 aldin tokat damarinda t4 alin seni yaramaz ali seni heheeheh

arkadaşlar abimiz saçma bir espiri yapmış hepinizde ona katılmışsınız hangi mantıkla pa3x ie tyros 2 eşleştire biliyorsunuz inanki müzisyenizliğinden şüphe ediyorum kusura bakmayın sonuçta korg boru değil
bence sen once kendi muzisyenligini elsdir sonra bize yorum yaz yazmak zorunda degilsin zaten yani sacmaligi yapan sensin

arkadaslar uzun yillar yamaha kullandim ve artik aletden memnun degilim degsismek isdiyorum ve pa x3 ile casio ikisinden birini alcam ikiside ayni kalite oyuzden isdeyen varsa yamahadan vaz geciyorum heeheheheeh yok ya yok nisan bir sakasi arkadaslar ben tyrosu satip korgmu alirim yav heheheeh

:D:D:D alemsin burhan abi :D:D:D