satılık pa80

İyiki Doğdunuz :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
sevgili dostlar sorunsuz pa80 im var takas edebileceğim klavyeleri sayayım roland e500 (400tl) ketron xd9 plus (1400tl) roland gw8 (900tl) bu modellerle verdiğim fiyattan alırım 16mb kartı ile 1900tl ye bırakacağım iletişim bilgilerimiz 05367405111 macitvega
yani e500 le takas edersek 1500tl üst alırım
xd9plus ile takasta üst 5oo tl alırım
roland gw8 ile 1000tl üst alırım saygılar sevgiler

Cevap: satılık pa80

Valla pa500türkiye aldım temiz pa80 bulamadm fiyatı uygunmuş düşünen arkadaşlar kaçırmasın hayırlı satışlar

neredesiniz??

Arkadaşla konustuk. En yakın zamanda fotoğraf ekleyecekmiş. Ben düşüniyim sizi en yakın zamanda arayayım dedim. Başka arkadaşlar almak isterse hala satılmamış org.
Ek:
Ben bazı sebeplerden(mesafe vs.) dolayı vazgeçtim. Umarım kısa zamanda satılır. İyi günler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ok ıspartadatm

sevgili dostlarım klavyeinn sorunlarını yazayım bu gün test ettim çünki potans mmort gitmiş + bi kaç tuş tozdan çalışmıyor 2-3 tanede sviç sert basıyor kenralarda filan ufak tefek çizikleri var ama normal temizlikte ben ortalama 50 tl yada 100tl masraf çıkar diyorum org satılmadı 2-3 gün içinde orgu bakıma göndereceğim isteyen bu şekildede alabilir saygılarımla dürüstçe sıkıntılarını söyledim