pa80 mi pa800 mü Konu Kapalı By Rp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JabbaWockeeZ

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 3 korg m3
dostlar 7 yaşında 1 yeğenim var tyros3 kullanıcısıyım ve pa80 ve 800 arasında kararsız kaldım pa80 leri araştırdım demode olmuş temizini bulmak zor g600lerin yanında pa800 lerde çin malı sağlam olsun istiyorum hani evde tıngır tıngır çalsın çocukcağız sizce hangisi daha mantıklıdır?

Cevap: pa80 mi pa800 mü

cocuk içinse ikiside mantıklı değil bence..

arkadaşım 7 yaşında bir çocuktan bahsediyorsun bu kadar profosyonel bir alete ne gerek var haa paran çoksa o ayrı şuan için bu klavyeler onun aklını karıştırır daha sade ve kendini geliştirmesi için uygun klavyelere yönelsen daha iyi olur...kusura bakma akıl vermek gibi görme ama ben klavyeyi çalmayı yamaha psr de öğrendim ilk profosyonel orgumda roland e 16-tr di ha klavye yokmuydu vardı o aralar g-600 g-800 lerin en parıltılı dönemleriydi ama o an için kullanamazdım neyse lafı fazla uzattım son karar yine senin..saygılarımla piyanist can

pa80 yada 800 profosyonel alet değildirki? kurzweil tyros audya genesys rolant v shnty oasys gibi markalar deseniz amenna pa80 ver ritimi çal 800de hemen hemen aynısı profosyonelliği kalmadı o zaman g600 de size göre profosyoneldir benim ilk çaldığım klavye roland wk9 korg m1

.
İlginç !
Kendin Tyros 3 Klavye kullanıyorsun.
Bu demek oluyorki müziğin içinde olan ve klavyeleri bilen birisisin.
7 yaşındaki yeğenin için Pa80 veya Pa800 kararsızlığındasin.
Bence yeğenine Tyros4 yada Pa3x al. :)
Ve böyle bir konuyu paylaşıma açıyorsun.
İlginç !

ilginç olan şuki or700 ile konuya dalıyorsun basit klavyeler hakkında bilginiz var fakat tyros4ü kendime alıyorum 7 yaşındaki yeğenimin 10 parmak piyano çaldığını hatırlatırım ve piyasada bulunan pa80 yada 800 modelleri arasında seçim yapıyor fakat piyanoları daha sağlam bi klavye düşünüyorum ikiside zayıf şuan zaten yeğenim roland g1000 kullanıyor or700 leri denedik ama tuşesi malesef istediği gibi değil

Pa3x al bence

pa80 yada 800 profosyonel alet değildirki? kurzweil tyros audya genesys rolant v shnty oasys gibi markalar deseniz amenna pa80 ver ritimi çal 800de hemen hemen aynısı profosyonelliği kalmadı o zaman g600 de size göre profosyoneldir benim ilk çaldığım klavye roland wk9 korg m1

Anladığım kadarıyla klavyeler hakkında yeteri kadar bilgiye sahipsiniz ve siz de profosyonel olarak klavye kullanıyorsunuz.:cool: Ayrıca pa80 ve pa800'ün profosyonel birer klavye olduğunu da kabul etmiyorsunuz ama konu başlığına bir bakın.Madem almaya niyetiniz yok neden pa80 mi pa800 mü diye soruyorsunuz?

Şunu da belirtmek isterim yeğeniniz 7 yaşında bu kadar yetenekli ise canı gönülden tebrik ediyorum çünkü bu yaşta oldukça iyi kabileyete sahip demektir.:cool:

Başarılar...

Korg pa80 ve pa800 üzerine yorum yapmak, sanki biraz da kötülemek için açılmış bir konu...

Piano çalan insanın ritimli klavyeyle ne işi olur? Onu da geçtim 10 parmak piano nasıl çalınır? 2 elle çalınır piano, 10 parmak terimi daktilo klavyesi ya da günümüzdeki bilgisayar klavyesi için kullanılan bir terim; hatalı kullanılmış.

Moderatör tarafında düzenlendi:

profosyonellik En Yuksel Model Klavyeyi Kullanmak Değildir Başka Sozum Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...