Pa600mü pa1xmi ?

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Arkadaşlar pa600 ve pa1x full 2cihaz arasında kaldım ay sonunda almayı dùşünüyorum pa1x mp3 boardlı olması ve saund kalitesı kafamı karıştırıyo ağırlık olarak önemlî değil pa600e gelince pratik 96mb rem ve yeni alet malzeme kalitesizlìği ve tuşelerin dandikliği benim gibi sakar :):):) bi ev kullanıcısına gidermi acaba bùtcem 2.800tl

Cevap: Pa600mü pa1xmi ?

Ali hayırlı olsun.. Bence iki orguda incele sound kalitesini dinle. 1x alırsan hoparlörlü al ve mümkünse emo ve mp3 boardlu olsun. Pa 600 teknolojik bir alet 96mb rem var ama pa1x i daha çok seveceğini düşünüyorum oda 32mb ram +32mb de boardla 64 mb oluyor. ben olsam 1x alırdım. karar yinede senin...

pa600 e ben ısısnamadım butun setlerı dırek okuyor ama kalıtesız okuduktan sora alı akrdesım sen pa500 de kullandın galıba aynı tuseler faarkı yok sound da hemen hemen aynı

kesinlikle pa1x derim , ben aleti dinledim ses kalitesi ne pa ne pax serisiyle aynı değil.Hani midi dosyalarını telefona okutursunuz ya aynı izlenimi veriyor.tabi karar sizin

Taş yerinde ağırdır...Ağırlığını falan sorun etmeden elinin altında bir org olsun diyor isen al pa1X 'i bak keyfine ..Soundları falan çok hoş..Klavye gibi klavye :)

ben pa600 ü canlı canlı çaldım da dinledim de abi org iyi kimse kötü diyemez sounduda iyi parasına göre 1x dersen onuda çaldım düğünelerde emo boardlı alırsan 1x teki tonlar 3x te bile yok bunu tesipit ettim çok rahat aynı tesisatta 1x teki tonları aynı emonun ritimlerle 3x te bulamadık karar senin

1x kullandım board sızda anlaşıldı yine 1x alıcam yanınada kardeş or700 plus alırım

Ben pa 600 qt yi öneririrm en azından gidip denemenizi mutlaka öneiririm

Pa 600 QT nin haporloru diğerlerine göre zayıf org üzerindeki haporlere bakıp yanılabilirsiniz, illa sounda önem veriyorsanız ikisinide tesisata bağlayıp test ediniz farkı anlayacaksın.

x1 demode olmuş durum da ki.. PA-600 cıkınca da sımdı kımse pa-80 almamaya başladı.. 2.200-2.400 e satılırken şimdi dukkancılar 1.500 e alıp 1.800 e satamadıklarını soylutyorlar...

bence---1. Seceçek .El PA-800
----------2.Seçenek Pa-600

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri