pa600 Neden 2.ele düştü hemen

• Konbuyu başlatan muzik38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 7K

İyiki Doğdunuz :)

muzik38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 v2
selam arkadaşlar pa600 daha çıkalı bi senesini doldurmadan neden hemen ikinci ele düştü acaba sıkıntılımı ki.Bikaç ilan gördüm birinci sahibi kullanmış 2.si kullanmış o bile satıyor .

Cevap: pa600 Neden 2.ele düştü hemen

çok sorunu var sorunların bi kısmı kullanıcı hatası uygun olmayan setleri yüklüyorlar cihaz düğünde kitleniyo

Bende onu anlamıyorum aletı cokertene kadar ugrasıyolar azıcık malınızın kıymetını bılın yukleyın bı set kullanın gıtsın sonra dıyosunuzkı cın malu surası burası kötu 3 arkadasım daha aldı sattı sacma sapan bahanelerle

çok görüyorumda pa3xten üstünmüki onun setini yüklemeye çalışan var pa800ü yüklemeye çalışan var.

Muzık 38 sadece yukleseler yıne ıyı aynı 3x gıbı oldu dıyenler var bılmeyenler vardır dıye soyluyorm en guzel set orgun kendı uzerındekı fabrıkasyon sesler ve rıtımlerdır gerısı hıkaye

pa600 de istanbul yaylılar ile klarnet güzel.parasına göre iyi alet ama yanlış şekillendirmemek lazım.Hemen soğumak biraz yersiz.He satıpta audya 5 veya tyros alınamıyorsa satmanın bir anlamı yopk dıye gelıyor bana

Ben ilk çıktığı gün alanlardanım. bi abim içindeki ritimleri çok beğendi ve pa800 ile kafa kafaya takas teklif etti bana. cazip geldiği için takası kabul ettim. 800ü 1 ay kullandım ve tekrar sıfır bi 600le takas ettim. bende çok setler yükledim (3x setleri dahil) hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ve halada yaşamıyorum. bi alete benden fazla yüklenen varmıdır merak ediyorum :) bence sorun başka bişey olmalı. çünkü hiç ne kilitlendiğini gördüm nede yavaşladığını. hatta hızı 800den çok daha fazla. saygılar...

almadan önce bir arkadaş almıştı birebir kullanma şansım oldu hoşuma gitmedi saundu vazgeçtim beğenenler çok oldu alıpta pişman olan hayat işte ne olacağı belli olmuyor :)

arkadaşlar her ne olursa olsun 600 bizlere mp3 çalma şansı verdi dnc sesleri kullanabilme şansı verdi isteğiniz setleri kullanma fırsatı verdi ve fiyatına göre bence on numara cihaz şimdiye kadar ne düğünde nede başka yerde sıkıntı çektim ben memnunum ikinci ele düşmesinin sebebi alanların 800 tonlarını alamayıp satmalarındır benim görüşüm böyle saygılar .

Arkadaşlar Kullanmayan Bilgi vermesin. 2 ay oldu cihazı alalı. Ne bir kitlenme Ne bir çökme. Nede bir aksilik yaşadım. üzerinde 92mB Sample Set yüklü. Ram full Bir kere donmadı.

3x SETI
2X SETI
Pa 800 SETI

hepsini sorunsuz cihaz okumakta. Fakat şöyle bir şey var İnternette paylaşılan butun setler sorunlu. Hepsi ordan buradan toplama. Sonuç olarak eksik dosyalar. ya ritimlerin drum kitleri yarım alınmış ritimler saçmalio yada ses PCM ler eksik geliyor sesl bozuk. Fakat sorunsuz setlerde hiç bir problemle karşılaşmadım. Cihaz bence çok pratik ve kullanışlı ve hafif. bu bile bana ağır gelio 10KG 30 40 kg lik cihazları nasıl taşıolar valla pes :D

Soundu 3x le aynı. Atma diceksiniz şimdi alın video ekliyorum Kulaklıkla veya düzgün bir kolon ile dinleyin. Ayrıca Pa 600 üzerindeki kolonlara aldanmayın cihazda deneyin diye en baştan beri söyleniyor. Kanıtı alttaki videoda :)

KORG Pa600 - SET AD&MC Romania V1.0 Part.3 - YouTube

Moderatör tarafında düzenlendi: