pa600 ARIZA ACiL

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa600 ARIZA ACiL

1500 Az Kalır Okadar Talep varki Ben alırken 3 kişi aradı bayii ve sonuncuyuı ben aldım :D Adamlar Pa 600 Yetiştiremio Okdr talep var. Helal Korg'a Bozulma oranı bence fazla karıştırmayla alakalı. Fazla bilinmeyen setleri yükle sil dene yontemi ile cihazın arızalanmasına yol açılıyor veya cihaz yükleme yaparken güçün kesilmesi buna neden oluyor. Takılma donma hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.

Elektronik biraz şans işi arkadaşlar. Ama set yüklenen cihazlarda bu tür şeyler çokça rastlanıyor. Bende pa 800 varken programın ortasında kitlendi, hiçbirşey yapamıyorsunuz. herkes size bakıyor, çal artık diye. 10- 15 dk uğraştım olmadı, seti sildim tekrar yükledim düzeldi. O günü zar zor atlattım, ertesi gün hemen gittim, yedek için Yamaha A300 aldım.. Korg kullanıyosan KORK abicim....

arkadaşlar bende korg pa1x var. Benim de başıma geldibu olay. bir arkadaşın ayağı power kablosuna takıldı org kapandı sonra açtığımda kitlendi kaldı. Aramadığım sormadığım yer kalmadı. DTL ye göndermeye karar verdim. Ama göndermeden önce de bir gece sabaha kadar uğraştım. format attım, ramları çıkardım taktım. En sonunda açıldı. Ama içerisinde ne varsa gitti. Fabrika öncesi mi desem ne desem. piyano sesi bile yok. tüm banklar EMPTY sonra siteerden OS3,01 işletim sistemini indirdiim. Yükledim. Olmadı başka sitelerden indirdim. Disketlerden yükledim. Sonuçta oldu. ve kullşanıyorum bir sürü masraftan kurtuldum. Demem o ki biraz uğraşın bir yerlerini yakmadığınız sürece deneyim olur

arkadaşlar set yüklerken globali yüklemeyin.birde pa800 setleri sanırım pe600 e çokda uygun değil.bence bütün sorunlarınların sebebi bu.emo şu usb setini çıkarsada set derdinden kurtulsak.

arkadaşlar org açılmamış yazmıştım org açılıyor ama ekranı sönmüş aletin.. çok ilginç ya bi arkadaşımın tuşesi laçkalaşıyo birinin orgu set yüklerken sıkıntı yapıyor ötekinin ekranı sönüyo birinin pich bendi devre dışı kalıyor.. umarım düzeltirler güzel alet bence pa600 o fiyata, bende alacaktım ama biraz bekleyip alanları izlemek için pa800 almıştım

Re: Cevap: pa600 ARIZA ACiL

yav arkadaşlar size hayret ediyoum bu korg un ilk arızası değil ki... belli böyle olacağı belli bu kadar arızaya sıkıntıya ağmen halen en çok satılan org pa 800 yahu iki tane zurna çalacaksınız dye çekilen sıkıntıya bak... arkadaşa büyük geçmiş olsun ayrıca org yorulmaz yahu dinlenmeyede ihtiyacı yoktur... ama alet korg olunca 5 dakka sigara molası vermek icab ediyor herhalde radyatörlümü bu ne

:):):):):):)

Ağustos ayından bu yana pa500TR kullanıyorum..Diyebilirimki hergün klavyeyi en az 1 saat açmışımdır,kaç kez set yüklemesi yaparken elektrikten dolayı org kapanmıştır fakat çok şükür bir kez bile olsun bu tarz bir arıza vermedi..

şans işi arkadaşlar allaha şükür 2 ay olacak benim alette tık yok bin şükür.. pa800 lerin v2 lerinde en fazla pich bend sorun olur bence..uzun vadede görecez bakalım :) allah herkese kazasız belasız arızasız günler nasip etsin

önüne gelen her seti yüklersen sonu. böyle olur ben 15 yıldır korg kullanıyorum son 3 yıldır pax2 ve 800 kullanıyorum şimdi pa600 de aldım ve 4 aydır aleti tam 93 mb ta kadar doldurdum dehşet bir set yaptım kendim adana tarzında 1 kere bile tık demedi işletim sisteminide os v son versionu yükledim canavar gibi alete suö bulmayalaım arkadaşlar

2,5 milyara bu özellikte org ancak böyle olur.çin malı galiba.yeni çıkan bi orgun daha senesini doldurmadan arıza vermesi tuhaf. set yüklemeylede bozulan orga org demem.

Bu alana bir cevap yazın...