Pa500 ile pa600 Karşılaştırması video

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 7K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Pa500 ile pa600 Karşılaştırması video

arkadaşlar pa 600 geliyo piyasa şöyle olcak böyle olcak diyolar 800 ün tırnağı olamaz pa 3x çıkarklende de aynı şeyler söylendi millet 3x veriyo 800 alıyo doğru dürüst kullanan yok madem bu alet abarttıkları kadar ii bi alet neden pa 800 den fiyatı düşük anlamıyorum pa 500 hiçbi farkı yok bence

5 sene önce 1Gb Flaş disk 80 100 tl iken şu an 32 Gb ı 35 TL. Ericsson 388 i hatla beraber 1.000 dolara almıştım. Şu andaki telefonları düşünün. Neticede Çin sayesinde fiyatlar daha da düştü. Casio e. piano fiyatları Yamahayı 600 dolara e.piano satmak zorunda bıraktı. Ticaret bu. İhşallah Korgun bu atağına Roland şöyle G70 ayarında bir orgla cevap verir de ortalık şenlenir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok fark var...

bariz şekilde fark var,,pa600 daha güzelll

Tek başına 96 Mb bağımsız sample yüklemesi , tercih edilmesi için yeterli. Bırakın diğer özellikleri....

birde pa 600 de 128 bit ses çözünürlüğü var polifoni, burdan şu sonuç çıkıyor aletin fiyatını bilmiyorum 1100 euro falan diyorlar eğer öyleyse pa 800 4800tl sıfır satıldı ve kapış kapış gitti bu ülkede anlayın burdan yani... müzisyen arkadaşlarında bu alet çılgınlığını anlamış değilim hani bir sample modasıdır gidiyor ses sisteminde o sample seslerin nasıl çıktığını duymuyorlar herhalde sample seslerle yapılan her parça yada çalınan her şarkı resmen çatırdıyor aletler... ses kalitesi çok düşüyor

anlayın burdan yani... müzisyen arkadaşlarında bu alet çılgınlığını anlamış değilim hani bir sample modasıdır gidiyor ses sisteminde o sample seslerin nasıl çıktığını duymuyorlar herhalde sample seslerle yapılan her parça yada çalınan her şarkı resmen çatırdıyor aletler... ses kalitesi çok düşüyor

Ensturmanın 2-3 notasından alıp bunu 3 oktavın tamamına teşmil ederseniz birinci oktavda iyi çalarken üçüncü oktavda dediğiniz Atari oyunlarındaki gibi ses çıkar. Birde örnekleme ses yapabilme bir bilim dalı. Sadece örnekleme yapmakla bitmiyor.Örneklenen parça seslerin edit kısmı çok önemli.Yavaş yavaş öğreniliyor. Diğer firmalarda bu fiyat performans aletleri çıkardığında daha iyilerine sahip olacağız ama lütfen bizim pazarımıza seslerini bizim değiştirebildiğimiz aletler göndersinler artık.

Aynen katılıyorum mustafa abi hatta üzerinde hiç ritm ve ses olmayan alet göndersinler bize sesleri ve ritmleride usb bellekle ya da internette yayınlasınlar bizde beğendiklerimizi yükleyelim ve rtm varyasyonlarının da 4 ten 6 ya da 8 e çıkmasını istiyorum gereksiz bir çok kit ve ses var aletlerde 3 tane flüt var üçünü de ayırmak çok zor tamamen kullanıcıya özel olsun aletler

pa600 sesleri daha derinden geliyor. Amayine de ikisi de güzel