Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demodemekki kulak zevkleri farklı bencede pa55 pa80 den daha güzel pa80 bana teneke gibi geliyor. hele pa800 2 sene kullandım öyle lanet bi alet görmedim tamam vuruşlar sert ama bu müzik değilki sound denen bişey yok sound kicklerle anlaşılmaz altyapılarbasslar akorlar hepsinin uyumlu tadında gelmesiyle anlaşılır buda çok şükür pa900 de yakalanmış dinerken çalarken zevk alıyorum tane tane tek tek acc lar basslar çok tatlı geliyor kickler insanı yormuyor. benim kulak zevkim bu tabi ve şahsi fikirlerim bunlar herkesinkine de saygı duyarım.....saygılarımla
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demo
demekki kulak zevkleri farklı bencede pa55 pa80 den daha güzel pa80 bana teneke gibi geliyor. hele pa800 2 sene kullandım öyle lanet bi alet görmedim tamam vuruşlar sert ama bu müzik değilki sound denen bişey yok sound kicklerle anlaşılmaz altyapılarbasslar akorlar hepsinin uyumlu tadında gelmesiyle anlaşılır buda çok şükür pa900 de yakalanmış dinerken çalarken zevk alıyorum tane tane tek tek acc lar basslar çok tatlı geliyor kickler insanı yormuyor. benim kulak zevkim bu tabi ve şahsi fikirlerim bunlar herkesinkine de saygı duyarım.....
saygılarımla