Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demoRoland kullanıcısıyım..yaptığımız müzik türündeki alt yapılar yurt dışından gelmeye başladı.Onlarda korg üzerine yazıldığından dolayı.Gidip Korg ailesine baktım.. Pa 600 ve Pa 900 test ettim..pa 800 de vardı...sanırım uzun süre pa 800 'ü kimse elden bırakmayacak ...pa 900'ün orkestradaki duruşu çok güzel olur.ama keşke pa 800 deki Tuşeler onda olsaydı..pa 600 ile aynı..pa600 deki sesleri mix ettikten sonra pa 900 o kadar da olmazsa olmaz olmayacak..yani piyasa yine pa 800 le devam eder...herkese kolay gelsin..NOt: arkadaşlar..ikinci olarak evde kullandığım Roland BK5' korg pa 800 ile takas etmeyi düşünüyorum..Düğün işleri değil ..yurt dışından gelen alt yapıyı Roland okumuyor..pa 900 düşünüyorum ama ..malzeme...kötü..çaresizce pa 800 arıyom..BK-5 ile takas düşünen.. temiz pa 800 varsa. lütfen mesaj atsın ..teşekkürler...
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demo
Roland kullanıcısıyım..yaptığımız müzik türündeki alt yapılar yurt dışından gelmeye başladı.Onlarda korg üzerine yazıldığından dolayı.Gidip Korg ailesine baktım.. Pa 600 ve Pa 900 test ettim..pa 800 de vardı...sanırım uzun süre pa 800 'ü kimse elden bırakmayacak ...pa 900'ün orkestradaki duruşu çok güzel olur.ama keşke pa 800 deki Tuşeler onda olsaydı..pa 600 ile aynı..pa600 deki sesleri mix ettikten sonra pa 900 o kadar da olmazsa olmaz olmayacak..yani piyasa yine pa 800 le devam eder...herkese kolay gelsin..NOt: arkadaşlar..ikinci olarak evde kullandığım Roland BK5' korg pa 800 ile takas etmeyi düşünüyorum..Düğün işleri değil ..yurt dışından gelen alt yapıyı Roland okumuyor..pa 900 düşünüyorum ama ..malzeme...kötü..çaresizce pa 800 arıyom..BK-5 ile takas düşünen.. temiz pa 800 varsa. lütfen mesaj atsın ..teşekkürler..
.