pa 800 yapamıyorum

İyiki Doğdunuz :)

ismail05

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 gem wk8se
ben başka setlerden ses ritim pad alamıyorum alsamda bozuk oluyor ne yapmam gerekli

Cevap: pa 800 yapamıyorum

sesi alacağınız setin saund dosyasından ham sesini alıyormusunuz.sadece performdan alırsanız olmaz,
ritimi aldığınızda kitlerinide alıyormusunuz
kiti aldığınızda userdk sayfasında boş yer varmı ona dikkat edin,

ilk önce sampleyi almalısınızki sonra performdan editlenilmiş halini alın,sadece perform sesi alırsanız.ses çalışmaz,

padlar hiç olmuyo bazı ses ve ritimler eksiksiz alabiliyorum ama padlar hiç olmuyo uyum sağlamıyor

padlar hiç olmuyo bazı ses ve ritimler eksiksiz alabiliyorum ama padlar hiç olmuyo uyum sağlamıyor

pad alma işlemini nasıl yaptığını yazabilirmisin hocam,
amacım doğru mu yapıyorsun onu teyit etmektir,tabi yanlış anlamazsanız

bu arada zafer abi bayramın kutlu olsun pad işlemini doğru yapmadığımdan eminim diğer setlerden pad bölümüne girip beğendiğim isimli padi alıyorum tabiki olmuyor oda ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum

bu arada zafer abi bayramın kutlu olsun pad işlemini doğru yapmadığımdan eminim diğer setlerden pad bölümüne girip beğendiğim isimli padi alıyorum tabiki olmuyor oda ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum

sizlerinde bayramı mübarek olsun,nice bayramlara inşaallah

yüklemeyi bu şekilde yap sorun olmayacak
SOUND---->RECORD---->MENÜ---->TIME SLICE---->SAG ÜST KÖSEYi TIKLA(DISPLAY)---->LOAD SAMPLE---->HD*den istedigimiz LOOP*u buluyoruz ve seciyoruz---->LOAD yapiyoruz---->MEASURES*i ayarla ve BPM ayarina dikkat et loop*a göre degisir---->SLICE---->Tuslardan dinle Loop*u acor bölümünden---->SAG ÜST kÖSEYi TIKLA(DISPLAY)---->WRITE(Hafizala) bos bir yere---->EXIT---->RECORD yes ve Cik---->SOUND modustan STYLE PLAY*e gec---->RECORD---->RECORD NEW PAD---->OK---->MENÜ---->IMPORT---->istedigimiz Loop*u sec ve EXECUTE*ye bas---->EXIT---->PAD SYNC:CONTIN*D---->VOLUME:127 ayarlarini sec---->MENÜ---->PAD TRACK CONTROLS---->PAD TYPE---->LOOP secenegine tikla---->SAG ÜST KÖSEYI Tikla DISPLAY)---->WRITE PAD---->LOOP*un arzunuza göre ismini yazin ve bos bir PAD yerine(USER) Hafizalayin.Hepsi bukadar.Kolay Gelsin. (Bilgi ve link alıntıdır, Emeği geçen arkadaşımıza sonsuz teşekkürler)

olmuyor abi senin dediklerini yapıyorum ama flash bellekteki bütün setleri görmüyo gördüğü setinde pad dosyasını açınca boş çıkıyor

Bence full format at fabrika ayarlarına dön setini falan sonra yükle birde böyle dene. Hayırlı bayramlar,

zafer hocanın yazdıkları doğru herşey yolunda gidiyor ama sıkıntı dediğim gibi flaşbellekteki bazı setleri görmüyo gördüğü setlerinde pad bölümü boş gösteriyo

o zaman ya sette bir sıkıntı var yada usb de virüs var yada orgta virüs var.buradanda orgu görmeyince sıkıntıyı anlamak zor hocam

usb ye setleri dosya halinde atma --yani rar şeklinde ve başka dosya içerisinde atma, bu şekilde org görmüyo

yukarıda ki uygulamayı yaptığında pad sesinin çalışmamasına imkan yok,
dediklerine göre ilk akla gelen virüs
bencede bir format çek os restore yi seti yeniden yükleyipte bir dene hocam