Orglar-mp3-okuma

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Arkadaşlar istediğimiz marka orga usb den mp3 okuma ve mp3 listesini orgun ekranında görme aynı mp3 e transpoze yapma özelliği olsa bugün orguna kaç kişi mp3 taktırır ?

Cevap: Orglar-mp3-okuma

benim orgta zaten Mp3 board mevcut :) ama Roland Va-7 de olmasını isterdim :)

bunun negibi bir faydası olacakki ali? alırsın laptopu karşına mp3 playerine atarsın şarkılarını. amaç mp3 çalmaksa orgla zaten işin yok :) ben orgta mp3 çalma düşüncesini çok saçma buluyorum şahsen. ama insanımız böyle fantastik taleplerde bulundukça üretici firmalar yaparlar yakında merak etme :)

Kayıt özelliği yok usb den mp3.okutma mp3 listesini orgun ekranında görme ve transpoze yapabilme özelliği olucak ilk müşteride video çekip açıklamasını yapıcz marka model farketmiyor

Laptopu ortadan kaldırmak amaç

:) hayırlısı olsun ne diyeyim. bence bunu yapan usta laptopa koma skalası ve pitchbend takarsa.. orguda ortadan kaldırırsınız olur biter :) :)

O değil de fural abi komasız orga koma özelliği yaptık ama aynı karar sesi üzerinden koma değişemiyosun sabit yani

Bence çok şahane olur ben Roland G600 kullanıyorum. Böyle birşey yapılırsa süper olur Laptoptan istenen gelin ve damat dans parçaları için de laptopu götürmemiş olurum. Saygılarımla

Böyle bir olay gerçekleşirse mu benim için müthiş demektir.İhtiyacım olduğundan değil pa800 kullanıyorum m3board var ama Bu ülkenin insanı olark sizle gurur duyarım.Çünki ben pa800 için m3 boar dı 400tl almıştım.Ha şu var tabiki sizin maliyetler nedir bilmiyorum.İkincisi olarak varsayımla konuşuyorum eyer kullandığınız devre her klavyeye uyuyor ve ucuz ise mp3 arıza derdine son demektir.haydi hayırlısı gelişmeleri yakınen takip edeceğim.

Az bi zaman kaldı sıkıntı yok

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri