Org Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum !

rozenans35

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PROFESSİONEL ARRANGER 800
Arkadaşlar 2 - 3 aydır org çalıyorum fakat akrabamın orguyla... Kendisinin 3 tane orgu olduğu için birini bana ödünç verdi öğrenmem için bende kendi orgumu almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Şuan kafamda ROLAND - G600 var fakat intro yok diye duydum sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum :)

Cevap: Org Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum !

Anladığım kadarıyla amatör olarak evde çalacaksınız. Fiyat aralığı belirleyip yazarsanız arkadaşlardan öneriler gelecektir.

g 600 de intro yok diye birşey yok hepsinde var intro ama sen introyu ne yapçan ritimde olmayı versin intro sen fiyat aralığını söle biz sana makul olanı söleyelim int takıntısı yapma parmaklarını kullan kendini geliştir. benden sana abi tavsiyesi...

fiyat dusuklugunden en iyisi ronald g600 yada yamaha a300 tr ucuz ve guzel orglar

Hocam parmaklarimi gelistirdigimi dusunuyorum fiyat araligim 400 - 800 tl arasi üstadlar bekliyorum tavsiyelerinizi

ketron xd9 da olabilir 4 plus guzel org diyorlar ama bana sorarsan ronald g600 al derim sanund bakımından tus bakımından en guzel fiyat 450 500 lira

ketron xd9 da olabilir 4 plus guzel org diyorlar ama bana sorarsan ronald g600 al derim sanund bakımından tus bakımından en guzel fiyat 450 500 lira

Aynen usta bende öyle düşünüyorum çok sağol

fiat performans açısından g-600 al.seslerine doyum olmuyor.ben 5. defa aldım.benim gibi ara sıra tıngırdatmak için çok bile.iş yapacaksan o zaman yamaha a1000tr.800-900 arası uyar.

ancaaaak.çok ii kontrol et.ekran,pitç.,sviçler,çıkışlar tuşlar vs sonra tamirciyle arkadaş olursun.istediğin ritimler sitede var bol bol.yetmezse ararsın bir sürü de ben g serisi ritim ve ses setleri veririm.....

yamaha s650
yamaha a1000
roland exr46
bunlardan başkasına bakma derim,
elindeki para için hemde çok ideal orglardır bunlar,

şu haliyle ben yerinde olsam kullanım kolaylığı ve yeni teknolojik uygun olması yönünden s650 alırdım,
karar,tercih senindir