or700 e yapilan hakaretler

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Cevap: or700 e yapilan hakaretler

sizin elinizdeki OR700 v2 Plus bu aletten 2 veya üç tane aldırır.madem en güzel
G600 neden takas etmiyorsunuz?ayrıca elinize para da kalır.
aslan han'da G600 sürüsüne bereket.hemen gidin alın.yoksa OR700 v2 Plus'a kızmaktan ve kötülemekten kalp krizi geçirebilirsiniz.Allah yazdıysa bozsun. :)

can bey yazımı iyi okumadan anlamadan yorum yapmıssın size tsk eden arkadasta konuyu anlamadan butona basmıs :eek:rda su sözlere dikkat edin KÖTÜ ALET YOKTUR KÖTU PİYANİST VARDIR BUNLARDAN BİRİDE BENİM Bu sözlerden birsey anlamadınızsa sözum yok sizlere benim icin neden g600 iy cunku dersiz cok ritim sayfası yok sesleri saund acemiye gore bunda bu kadar kızacak ne var canım ne isterse onu alabilecek kadar aklım var ben hangi orggu almak istersem onuda alma gucum var tavsiyen icin sagol ustad

kızacak bir şey yok.ben size hiç bir zaman kızmadım.eleştiri eleştiridir.
sadece dozunu kaçırmamak gerekir.eğer kaçarsa kabak tadı vermeye başlar ki bu konuyu açan arkadaş zaten bunu dile getirmeye çalışmış.ayrıca teşekkür eden arkadaşımız bu forumun en eski ve çok efendi üyelerinden biridir.nereye ve ne zaman teşekkür edileceğini de iyi bilir.aynı sizin gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

can bey ben burda dozunu kacıracak bir sey yazmadım tekrar söyluyorum kötü org yoktur kötu piyanist vardır bunu kimse inkar edemez or700 ustadın elinde tam bir olkestra gibi ama benim elimde kral org olsa bile teneke olur bilmem anlatabildim mi

kullanmadığınız veya kullanıpta alışamadığınız cihazları kötülemek doğru bir yaklaşım tarzı deyil ama malesef yıllardır or700 hakında lüzumsuz eleştiriler yapılıyor bizler buna artık alıştık bu or700 e daha çok bağlanmamıza vesile oldu
v2 modelinden sonra or700 e talep arttı bunu v2 plus modeli takip etti plus modeli or700 de patlama yaptı şimdi piyasaya bakın or700 zünü satan çok fazla göremezsiniz neden çünki or700 kulanıcınısına sorun yaratmaz ritim olsun ses olsun nevalesi bol ardıgınız her şey elinizin altında butonum bozuldu potum bozuldu derdiniz yok farklı tarzlarda alet deyişimlerinden oluşan alışamama kaygısı var bunu da kötü diyerek perçinliyolar o kadar konuyu açan arkadaşımıza teşşekür ediyorum bence artık bu tarz düşünen insanları dikkate alıp onları sevindirmemek lazım bırakın herkes ne istiyorsa onu güle güle kullansın

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben pa 55 kullanıyordum daha sonra or 700 v2 aldım şimdi pa 800 kullanıyorum , ama pa 800 ü afedersiniz etrafımdakilerin gazıyla aldım ve tekrar değiştirip or 700 v2 alacağım. Bu iş zevk meselesi ama yamahanın sesindeki yumuşaklık korg ta yok maalesef ...

Ben anlamıyorum arkadaş yılardır piyanistlik yapıyosun bi demo paylaşım yapıyosunuz şöyle çalıyorum böyle çalıyorum diyosunuz onun bunun ağzına bakarak org alıp sonradam pişman oluyosunuz.ben bu hatayı org çalmaya başladım 3ay sonra bu hataları yapmaya başladım sonrada ben ne yapıyorum dedim gerçek bi piyanist herkesi dinler kendi bıldığını yapar çünkü herkesin kulak zevki ayrıdır ben pa3xte kullandım tyros.3te 2sinide sattım şuanda sadece g600var şu aletleri kötùlemeyi bırakın çalmayı öğrenin kendımde dahil.

Kendi tarz ve ihtiyaçlarını belirledikten sonra yorumları bu doğrultuda değerlendirmek gerekir.

ben burda sadece can beye yamaha or700 yapmis oldugu v2 v1 vev2plus icin cok tesekür etmek istiyorum yamaha kulanmiyorum ve hicte bilgim yok yamaha hakinda ama yapilan calismalari dinledim ona göre yorum yaziyorum

ustalar dünyada bir v2 yapan biri can bey bunun icin bir türk olarak gurur duyorum
yamaha or700 hakinda cok bisey söyliyemiyorum ama calismalar hakinda emegi gecen tüm ustalara tesekürlerimi sunarim

ayrica bizlere böyle ustalar herzaman lazim sadece or700 icin degil

saygilarimla

slm.beyler nedir bu or700 dusmanligi? Nedir bu korg la mukayese edilmesi?eskiden yamaha rolan v.s kullanipta korg a gecenler.arkadaslar bi suru yamaha roland ketron kullanicisi var.milletin malzemesinin 2.el piyasasini dusurdugunuz gibi birde vatandasin moralini bozuyorsunuz.birakin millet cik an melodilerle keyif alsin keyif versin.yahu!10 yillik pa80 hala 2000 kusur liraya satiliyor 6aylik 1 yillik diger makinalar aldigin paranin nerdeyse yarisina gidiyor sayenizde. Pa800 un mu var, 500 un mu var 2x inmi var allah 3x pro nasip etsin ama kendi makinanizla ilgilenin.forumda goruyorum yardim isteyen arkadaslar oluyor onlarada kullandigin malzemeyi anlatiniz diger makinalari kotulemeyiniz!.saygilarimla...

valla çok haklısınız ama şöyle bir durum var sizler benden büyüksünüz ben 22 yaşındayım bu konuşmaları yapan çoğu piyanist gençlerden benim yaşlardan,bu sorunların çıkması benim tahminimce şöyle gerçekleşiyor biraz uzun bir konuşma yapacağım...
örneğin ben; bu işe casio ct 700 ile başladım sonra 5 sene roland e 16tr ile sürüsüyle düğün yaptım para kazandım korg pa 55tr aldım çok hoşuma gitti yani 55tr şimdiki kalvyelerin seslerinden ritimelrinden baya iyi hala bence ve benim öle maddi olarak çok rahat değlim bu konuda kolay koaly satıp enstrman alamıyorum o yüzden bende çok araştırdım ay önce korg pa 55 tr mi 1700 tl ye sattım ve araştırdım arkadaşlar korg pa 1x mi aliyim yoksa yamaha or 700 v2 plus mu diye %90 or 700 dedi gittim utar müziğe 1700 tl param var babamla gittik alıcaz işte konuştuk sıfır alsanız daha ucuz şuan sıfırlar dedi 2800 tl dedi 12 taksit 1700 tl yi peşin verdik geri kalanını taksit yaptık yani şimdi bazen korg pa 55 tr yi arıyorum evet yalan yok ama or 700 güzel kalvye aslında parasına göre ama eksik çok sanki ne bilim tesisata bağlayınca birebir sesini vermiceyor en yapsam yok backup dosyasııı değiştirdim yok mikserden ayarla olmuyor canlıs esni vermiyor 55tr de öyle değildi dandik ses sistemi ile harikalar yaratıyordum ve 55tr de çok araştırdım tek tek ritimleri ben eklemiştim hala o setimi saklıyorum çok iyidir...yani demek istediğim bakıyorum bu tarz eleştiri yapan arkdaşlarlar 18 26 yaşalr arası bu aşlarda çok para mız omaz o yüzden sıkıntı oluyor her dakka değişme olmuyor gönlümde benim ya pa 800 ya 3x pro var gerçi oda bi karışık durum pa 800 al başka alet alma diyor bi abim 3x okuduğunu aynen 800de okuyor diye işte bu kadar baya uzun oldu ama anlattık sanırım derdimizi biraz....ama şunuda söyliyim or 700 bu hallere düştüyse yamaha a 2000 yüzündendir herkes ona yöneldi...

Bu alana bir cevap yazın...