o bir efsane...fatih erkoç

İyiki Doğdunuz :)

samsonthe

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 4 yamaha s 90
arkadaşlar bence türkiyenin en büyük müzisyeni.fatih erkoç ilk günden beri hayranıyım süper bir müzisyen fakat kıymeti bilinmiyenlerden bakın piyanoyu nasıl kullanıyor sizlerle paylaşmak istedim sevgilerimle

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2ENvzv4hIaM&feature=related]Fatih Erkoç - Autumn Leaves (Yankılar) - YouTube[/ame]

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=VOIdIFkfTiM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: o bir efsane...fatih erkoç

süper ses süper yorum

Paylaşım için teşekkürler bende severim kendisini piyanoyuda güzel kullanıyor.

Paylaşım için teşekkürler bende severim kendisini piyanoyuda güzel kullanıyor.

gerçekten muhteşem bir müzisyen...kardeş sen nerdensin adapazarı yazıyor profilinde ne iş yaparsın burda adapazarındamı bulunuyorsun seni çıkaramadım müzisyenmisin??

çok takdir ettiğim hayran olduğum bir müzisyen.çok kaliteli müzik yapıyor.harika bir ses.daha ne söylenebilir bilemiyorum.kelimeler yetersiz.sadece dinleyelim ve mest olalım.teşekkürler samsonthe.

çok takdir ettiğim hayran olduğum bir müzisyen.çok kaliteli müzik yapıyor.harika bir ses.daha ne söylenebilir bilemiyorum.kelimeler yetersiz.sadece dinleyelim ve mest olalım.teşekkürler samsonthe.

ben teşekkür ederim yolunda gittiğim tek müzisyen olahanüstü bir müzik adamı yorumunuz için teşekkür ederim

Babasi ud sanatcisiydi ailece muzisyenler fatih erkoc yanlis ulkede yasiyor iliklerine kadar araplasmis arap kulturunu yasayan bir ulkede bu tarz adamlari anlamazlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Babasi ud sanatcisiydi ailece muzisyenler fatih erkoc yanlis ulkede yasiyor iliklerine kadar araplasmis arap kulturunu yasayan bir ulkede bu tarz adamlari anlamazlar

aslında sende haklısın arap kültürüne çok özenmiş milletimiz orglarda bile ilk aranan arap zurna bilmem ne sesler anlayan anlar işte gerçek bir müzisyen fatih erkoç

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri