not enough memory to load sample sample truncated pa 800 ?

saliverdim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
selam
yeni aldım orgu 256 mb ve 64 luk bir set yuklu baska bise yok zaten

ben sample yukliyim dedim 4 mb bişey ve şu yazı cıkıyor

not enough memory to load sample sample truncated

acaba ne yapmalıyım format wav

Cevap: not enough memory to load sample sample truncated pa 800 ?

yükleme yapacağınız sample için bellek yeterli değil diyor, sample boyutu kadar yer açmanız yani kullanmadığınız ya da az kullanılan samplelerden silmeniz gerekecek pa800 den pek anlamam ancak anlayan arkadaşların yardımcı olabileceğine eminim...

Sample tek parça ise 4 mb ı yüklemeyebilir. Sanırım 3.5 mb sınırı var.
Ama birden fazla parçadan oluşan 30 mb lık bir multisamplei ben yüklemiştim. Önemli olan her bir ksf nin 4 mb ın altında olması. Deneyerek bulursun aslında. tam sınırı. Bence samplerate i değiştir. 48000 ise 32000 yapıp convert et. boyut düşecektir. kalite de düşer ama cok zararı olmaz. işini görür.

hocam 180md boş yerim var ve şuan 3.5md denedim yine yükleyemedim :(

180md boş alan var herhangi bi sorun yok orgta ama ben simdi wave taksim falan nası yuklicem millet nası yukluyor uzun seyleri :(

acaba diyorumki wave i ksf cevirsem boyut düşermi kalite bozulurmu ?

Sound-record-sample info-monotime degerini buraya yazar mısın ?
Wav stereodur ksf monodur. boyut yarıya düşecek direk. Eger ksf işimi görür diyorsan wav ı kmp yap awave ile.
3.5 mb denedin ve yine yükleme yapmadıysa demekki 3.5 mb ın altında olması gerekiyor. aslında 3x te deneme yapıp birazdan sınırın kac oldugunu sana yazabilirim.

Sound-record-sample info-monotime degerini buraya yazar mısın ?
Wav stereodur ksf monodur. boyut yarıya düşecek direk. Eger ksf işimi görür diyorsan wav ı kmp yap awave ile.
3.5 mb denedin ve yine yükleme yapmadıysa demekki 3.5 mb ın altında olması gerekiyor. aslında 3x te deneme yapıp birazdan sınırın kac oldugunu sana yazabilirim.

hocam ona nerden bakılıyo ?

birde dikat ettimde sampleyi yüklemiş ama yarısı calıyor..

ya baktım kac saniye olduguna toplam 27 saniye hani ne ki yani 10sn sınırda olmaz heralde.

ayrıca ksf de kalite düsüyorsa bana göre değil :(

teşekkürler bilgi için

27 sn yaklaşık 2.7 mb lık birşeyler yüklemene imkan verir. 256 mb lık ram var ama cihazın 64 mb olarak çalışıyor bence.
dtl ye ait osyi yüklemen lazım. bunu 256 mb taktıran pa800 kullanıcılarından ogrenebilirsin. yada dtl yi aramanı öneririm. seri numaranı söylersin yardımcı olurlar.

27 sn yaklaşık 2.7 mb lık birşeyler yüklemene imkan verir. 256 mb lık ram var ama cihazın 64 mb olarak çalışıyor bence.
dtl ye ait osyi yüklemen lazım. bunu 256 mb taktıran pa800 kullanıcılarından ogrenebilirsin. yada dtl yi aramanı öneririm. seri numaranı söylersin yardımcı olurlar.

gerçi dtl taktı hocam ram i neyse bi arayayım

valla aradım sesde problem olabilr dedi yada sette olabilr dedi.

baska ses denicem

setle de ne alakası varsa artık..

sınır varmı yokmu bunu öğreniyim en iyisi ilk önce bilen lütfen yazsın arkadaşlar teşkekürler