Müzik ve para?

İyiki Doğdunuz :)

suleymanerol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland gw8-gitar
Büyük miktarlardaki paralar büyük sömürülerle elde edilir...
En büyük sömürü insanı kullanmaktır...Çalıştırarak emeğini,uyuşturucuya alıştırarak zamanını ve canını,silahla zamanını da kısaltarak canını alarak büyük servetler elde edilir...Günümüzde bu konular biraz daha izole edilmiştir...Artık direkt canını almaktansa sağlık,ecza vs..süründürerek canını almak daha büyük kazanç sistemi olmuştur...İmam,Papaz,Haham bile ölümünüzden sebeplenir...Bunlara gücü yetmeyenler Hayvanları;etinden,sütünden,derisinden hatta kanından faydalanarak kullanır...En masumları da bitkileri sömürür...
Zavallı müzisyenin sömürecek hiç bir alanı yoktur...O insanların en mutlu günlerine daha da neşe katarak karşılığında takdir beklemek zorundadır...Bu hiçbir zaman yüklü bir para olmaz...
Köylünün kente büyük oranda taşınmasıyla basitleşen melodiler kendine eskisinden daha fazla müzisyen emekçileri oluşturarak mevcut pastadaki payı küçültmüştür...
Bu Serüvende büyük şöhret yapmış müzisyenlerin dahi çoğunlukla sonu fukaralıkla boğuşan hazin hikayelerle doludur...
(bu yazıyı yazmamın nedeni bazı arkadaşların mevut işlerini bırakarak müzisyenlik gibi tatlı ama sonu acı serüvenlere atılmak istekleridir..)
Ha!Müzisyenlik yaparakda geçinebilirsiniz;en yakın müzisyen arkadaşlarınızı işletmecilerin ucuz müzisyen talepleri karşılığında satarak,elinizdeki arızalı aletleri yemin billah edip müzisyenliğe yeni başlayanlara yutturarak küçük kazançlar elde edebilirsiniz...
Ama bence Toplumun direkt isteklerine yanıt verecek bir işin yanında müzisyenliği hobi olarak ek iş olarak yapmanız daha doğru olacaktır...
(GENÇ KARDEŞLERİME NAÇİZANE TAVSİYEMDİR...)
sevgilerimle....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Müzik ve para?

süleyman hocam katılıyorum size bu arada bende hataylıyım siz neresindensiniz?

bencede güzel ve doğru bir yazı

kesinlikle katılıyorum hocam..

Ek iş olarak denk gelirse yapmayı düşünüyordum hocam..Zaten işim çok yoğun, sık sık yurt dışındayım..Arabamın benzin parasını çıkarsam yeter diye düşünüyordum..

Ta ki bu siteye girip, bu işin emektarlarını fark edene kadar..Sizlere saygı duyuyorum, evimde kendi kendime hobi olarak müzik yapmaya devam..

Bütçem rahatlamasa da, bol bol ruhum rahatlıyor..

Hepinize saygılar..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri