Lütfen okurmusunuz

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Yaklaşık 9aydır paylaşım yapıyorum ama neyazıkki 100 ün görüntùlenme var teşekkürù geçtim 4 5 tane yorum bile olmuyo sırf benim paylaşımlarımda değil genelde bu şekilde adminler md md altyapı konusu olsun gerek yardım konularında elînden gelen herşeyi yapıyolar birazda biz destek olsak kötümü olur

Cevap: Lütfen okurmusunuz

haklısın kardeşim... mesaj yazan topu topu 15 20 kişi var genelde işimi göreyim kaçayım tarzı bir tavır var herkezde.. hatta konu açanlarda gözlemliyorum çok enteresan... adam konu açıyor; misal demo yayınlamış.. cevap yazıyosun zahmet edipte muhattap olmuyo :) biraz daha özveri ve itina isteyen bir konu bu. inşallah mesj yerine ulaşıcaktır er yada geç....

evet bu konuda haklısınız piyanistali3460,ben bu foruma üye olduğumdan beri,dikkat ediyorum bu konuda bir soğukluk var burada gezen arkadaşlarımızda,paylaşım yapan x şahısa iki kelime güzel söz yazıp teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı bence,çünki emek var o paylaşımda.UNUTMAYALIM KARŞINDAKİ İNSANA GÜZEL SÖZ SÖYLEYİP ONURE ETMEK,İNSANI KÜÇÜLTMEZ YÜCELTİR,nacizane düşüncem SAYGILARIMLA........

bu konuda çok haklısınız arkadaşlar.tüm üyelerimiz okur inşallah.

Arkadaşlar bugün bi servise gitseniz orgum kitlendi yada format atılacak set yukluycem deseniz inanın 50tl enaz burda yardım konuları açılıyo set isteklerimiz karşılanıyo biraz daha duyarlı olalım lütfen

Arkadaşlar bugün bi servise gitseniz orgum kitlendi yada format atılacak set yukluycem deseniz inanın 50tl enaz burda yardım konuları açılıyo set isteklerimiz karşılanıyo biraz daha duyarlı olalım lütfen

aynen doğrudur,geçenlerde arkadaşım ingilizcesi zayıf pa800ün menüde biryeri kapatmış yapamadı,çok basit bir olaymış sonradan anlaşıldı ama 30 tl +toz temizliği 20tl de oradan 50 tl verdi dimdik geldi:)

Arkadaşlar,

sizlerle hem fikirim.emeği saygı için bence tek çözüm var.oda adminlere görev düşüyor..
Yayımlanan dosya yada uzantı ne ise;

cevap yazılmadan konu açılmasın...

inanın en sağlam çözüm bu

frden slmlar ali sen haklisinda haksizsin heheeh valla ben paylasirken biri bisey yazsin diye yapmiyorum demo olsun ritim olsun oyuzdende kafam rahat yani versiye ile pesinci gibi onu paylasimi alan insanin dusunmesi lazim ama bizim miletimizin cogunlugu isim gorulsun yeter oysaki bir ritmi yazmak bazen 2 3 saat aliyor belki daha fazla enazindan bu insanin emegini dusunup bir tskr yada ben bazen diyorum arkadaslar yazdigim ritimde eksik gordunuz yerler varsa yazin da hatalari bari goreyim adam onu dahi yazmiyor tsk yada yorum seneye insallah ali takmadan gec sen devam et paylasima balik bilmezse haluk bilir misali

Burhan abi yorum için sağol sana bi şiir yazdım dağdan kestim kereste at beslerim kafeste burhan abim bana geliyorum dese koşarım yalın ayak içimden geldi burhan abey beğendinmi

eyvallah ali insallah gorusuruz niye olmasin bu yaz zaten ist baya arkadas var bekleyen sanada urarim nasip olursa e sende gavur ellerine gelcek olursanda beklerim hani