Korg.pa500tr.set calısması

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
MERHABA ARKADASLAR 1HAFTA ICINDE ORGU ALICAM ZAFER.PA500TR.SET TABANLI BI SET YAPICAM ORGU DAHA ONCEDENDE KULLANDIGIM ICIN BILGIM VAR 10 YENI RITIM 0 DAN YAZIP SESLER EDITLENCEK EKSIKLERINIZI YAZIN BU ISIN UZMANI HOCAMLA HAZIRLIYCAZ MART 15INDE TAMAMAMLINICAK ILK 2RITIMI BEN BELIRLEDIM 1.RITIM Ankarinin Baglari 2.RITIM 3.4 Sarhos

Cevap: Korg.pa500tr.set calısması

öncelikle hayırlı olsun usta ben bir ağır roman istiyorum ama davullu ve bir oryantel ritmi olsa iyi olur kolay gelsin yakında bende düğünlük bi set paylaşıcam herşey yerli yerinde ve romanlar çok iyi davullar falan user 1 i bitireyim paylaşıcam

öncelikle hayırlı olsun usta ben bir ağır roman istiyorum ama davullu ve bir oryantel ritmi olsa iyi olur kolay gelsin yakında bende düğünlük bi set paylaşıcam herşey yerli yerinde ve romanlar çok iyi davullar falan user 1 i bitireyim paylaşıcam

evet agir roman ritmi lazim

Türk Sanat Müziği 3/4

güzel şöyle dolgulu bi oryantal iyi olur hadi hayırlısı setleri beklioruz abilerim

zafer 1983 zafer hocam sence ne eksikler var senin onerilerin onemli

slm babasultan bana bir bendir vahde duoble arab ,iki dört ,cifte telli ritimleri lazim say gilar kolay gelsin

acikcasi pa500trdeki duble vahde ritmi pek hosuma gitmedi 0dan bitane duble yazilsa iyi olur bizim orda serhat var calmayi bilmez tyross 4 kullanir on numara ritim yaziyo yakalarsam ona yazdircam

dostum düğüncüler için güzel 2/4 lük halay ritimleri lazım en acil bence en iyilerinden 2 ritim yapılsaydı bu org alanlar pişan olmazdı .