Istanbuldan or 700 v2 plus satanlar

Cevap: Istanbuldan or 700 v2 plus satanlar

işte bn çalısıyorum kardesm hafta içi doluyum anlıcagın c.tesı falan 2 3 den sora musaıt olursan olabılır nerde oturuyosn kendınde gıdebılırsın

bende yakınım seyrantepedeyim bliyorum oraya gittim ama içeri girmedim hiç kalakbalık hepÇ:Dialn güzelde pahalı bana

tertemiz or 700 v2 pulus faturalı kutusunda ritimlerini seslereni daha bir çok reg seslerini kendim yazdım ihtiyacı olana satabilirim ayrıca ses ve ritim konusunda zengin
2gb usb hediye 0543 297 64 37 numaradan ulaşa bilirsiniz
PİYANİST SERKAN

teşekkür ederim ya satmıyorken çok vardı hep 1900 tl ve 200 tl arası 2600 tl olanlar var garantili falan onlar o kadar verememde tek korkum herkes korg pa 5tr ye alıştın kötü gelicek hele ses sisteminde oyuncak gibi diyolar öle mi gerçemten

Slm.adamim.abi dun org almaya gittim utar muzik e .a2000 alacaktim or 700 aldim.abi sesleri dinledim.gozumu kapattim sanki yanimda kanun calinio.not: son 4 adet kapali kutu kalmis.adam fatura defterini gosterdi bana millet sanki somun ekmegi alir gibi almis or7000.bu arada 2750 tl ye aldim.sifir

valla almadım şuan or 700 den soğudum gibi bilmiyorum kaarsızım da tam olarak bi yarım eden olsa msn den bana canlı çalsa bi dinelsem o zaman analarım

Utar muzige git.adam 20 dakika falan caliyo makiinayi.dinle.bomba gibi.a2000 Lacaktim or700 aldim.500 tlde cebimde kaldi.

sen pa 55 i 1900 e satabilecegine eminmisin.hayal kırıklıgına ugrama.abi nasihatı önce sat sonra al.aradaki farkı daha iyi tespit edersin.

Bu alana bir cevap yazın...