ılk sahnem düğün

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: ılk sahnem düğün

walla ben 6 senedir evde çalıyorum dügünlere çıkmaya cesaret edemedim iyi bir atılım dügün sonrası sonuclarını burada bekliyorum ali kardeşim :)

Anlatayım duru yazın ilk pa500 aldım 2300e almıştım paraya sıkıştım 9 aylık cihazı talıldığım piyaniste 1900e verdim onum a1000 aldım sarmadı 800e a1000i utar muzıge sattım sonra v2plus aldım o hıc sarmadı yeniden pa500 aldm sonra yine sıkıntıya duştum sattım bi firmaya gırdım ıslerım yoluna gırdı durumum iyı tyros3 pa800aldım sonra mujde geldı baba olucam yakına taksıtlı borcum var toptan borcları kapatmak ıcın tyross3 sattım pa800de yarın satılıyo

OKADAR KLAVYE SATTIM 1KURUŞ KARIM YOK HEP ZARAR 1700E PA500 SATTIM HATIRLIYOSAN BU ARADA Bİ KOLUM PA500de ÇÜNKÜ SATTĞM KÏŞİ BENİ EĞİTEN KİSİ

Her şeyin bir ilki vardır. En heyecanlısı da odur. Başladın mı gerisi gelir. Kolay gelsin.

Bugun Damat senin kadar heyecanlimidir acaba :D

6yil demissin 2kere hirsiz girdi orgum calindi bikerede formda hirsizlikla suclandim cok ezildim 3saat uykuyla orgun basinda uyukladim halada cok hirsliym ve inan hic sahne heycanim yok

yardım lazımsa bi koşu gelirim pendik 4yoldayım :)

ali basarilar seni uydudan izlicem uzerindeyim korkma bisey olursa tyrosu atarim sende tutarsin onla devam edersin bisey olmaz insallah alniyin akiyla cikcandan eminim

davul zurnadan ALLAH RAZI OLSUN BEN KARTALDAYIM BOLDOR CEVIZLIDE BURHAN ABI SALON COK GUZEL 1500 KISILIK BURHAN ABI PA800LE PA500 VAR