Herkes okusun

Cevap: Herkes okusun

allah yardımcın olsun işte geldiğimiz durum bir söze dünyayı yıkarız ama böyle ib .... neler yüzünden birbirimize itimadımız bile kalmadı allah mutlaka bu dünyada cezasını verecek onların onlarada yaramayacak yaptıkları ama işte bir kardeşimize bir darbe artıkı nasıl inansın nasıl güvensin geçmiş olsun üstadım

İlan ayın 5lne kadar güncel

geçmiş olsun dileriz ali bey ama onların yanına kalmıcaktır hak hakka emanettir

Arkadaşlar medelli dante tr kapalı kutu olup 24 ay garantilidir mikrofonları yanında hediye olarak veriyorum mikrofonları alsanızda almasanızda fiyat değişmez 2000tl günceldir

Ali geçmiş olsun ama sen akıllanmazsın kardeşim. Hala senetten bahsediyorsun. Olay taze ve öfke var ise yanlış hareketler yapman olasıdır. Müzikte zaten amatörcede olsa , bıraktım diyerek bırakılabilecek birşey değildir. Ama ticari anlamda bırakman doğru olabilir.

Birde madem sana böyle bir kazık attı, teşhir et, kimdir bu müzisyen? Başkalarınında canını yakmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Neyını teşhir edıyım oyle bı adam yokkı kımlık face vs hersey sahte adamın mehmet yıldırım dıye bırısı kotu oyuna geldım açık söylüyorum parayı görmeden benden kimse çöp bile alamaz yada gel gör dene al ya bana güvenin yada benden alışveriş yapmayın

Hocam çok geçmiş olsun. Bu alım satım işlerinde çok dikkatli olmak lazım. Peşin parayı görmeden yada para transferi garanti olmadan cihazı göndermemek lazım. Benimde başıma geldi. Sonra parayı alana kadar vay haline. Bir daha yemin ettim kıyakçılığın sonu ayakçılık bir daha insanların sözüne güvenerekten alışveriş yapmam. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Ali geçmiş olsun ama sen akıllanmazsın kardeşim. Hala senetten bahsediyorsun. Olay taze ve öfke var ise yanlış hareketler yapman olasıdır. Müzikte zaten amatörcede olsa , bıraktım diyerek bırakılabilecek birşey değildir. Ama ticari anlamda bırakman doğru olabilir.

Birde madem sana böyle bir kazık attı, teşhir et, kimdir bu müzisyen? Başkalarınında canını yakmasın.

Yerden göğe haklısınız. Ben yeni üye olduğumdan üstüme almıyorum ama teşhir şart. Diğer prof. üyeler töhmet altında kalmamak adına. Kendi bilir. Acaba diyorum. Çalıştığı işyerinde ek iş yasaklığınımı ikaz ettiler? Tamamen uydurmam ve tahminim tabiki. Genelde alışlarda kazık yeniliyor. Satışta böyle olması, insanın çok boşta, temkinsiz bulunmasından kaynaklanmaktadır. Zaten bir tuhaflık var ki hemen konuyu kapatmak istemektedir. Yinede kendisine büyük geçmiş olsun derim. :confused:

Bu alana bir cevap yazın...