- Web sitesi
- www.trakyamuzik.net
- Enst.
- YamaHa A 5000
Cevap: En çok...
psr 8000 psr a1000
psr 8000 psr a1000
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
bende burada şunu itiraf ediyorum evlat. Zamanında koskoca itü ve ek binalarında yapılan imtihanlarla, bırak baba parasını, (zaten baba mevta) torpilsiz tek girilen bir kuruluşa arkasız dahil oldum. Kafa meselesi. Bir takım yerlere gelmeme rağmen hiçmi hiç bu mesleği sevemedim, ama çoluğumun çocuğumun rızkı adına katlanıp zar, zor ya sabır diyerek emekli olmayı başardım. (bir sürü çok üst düzey okumuş züppeler sınıfı beni bezdirmişti. Hepsinin arkası ya baba yada amcalar, dayılar malum bir lafı dahi izah etmeniz, onlara çok banaldı. (yeni yetmeler için, eskiler gerçek aristokrat ve elleri öpülesi insanlardı.) sizlere bu zamanda yabancı ve tuhaf gelir bu söylemler. Ama ben yaşadım ve gördüm. Sırf, ailem daha doğrusu evlatlarım bir yerlere gelsin diye katlandım. Ne yalan söyleyeyim parada iyi idi. Senin anlayacağın, hiç olmazsa kendine özgü bir iş yapıp etrafı gözlemekle üzülsende şükran borçlusun. Bir düşün, o kasılan dediğin insanlarla ekip çalışması yapmak zorunda olduğunu ! Haline bin şükret, belki para az ama en azından kendi geminin kaptanısın. Ey, hür general, kendine iyi bakman dileğimle, hoşçakal derim..............
Bence Hohner tiz melodika. Düşünemeyeciğiniz miktarda gönül kazandım, rahmetliyle.