En çok...

Cevap: En çok...

roland e 70

Roland E-86, Yamaha PSR A-1000, Korg Pa1x

Ben daha hic yiyemedim hep onlar benim parami yiyor :))

Bana en çok zarar ettiren klavye gw8 di sanırım. Eskilerden i3 de olabilir tam hatırlamıyorum :) Ekmek yemek henüz nasip olmadı.

casio ctk 731,e 70 ,pa 80

bende burada şunu itiraf ediyorum evlat. Zamanında koskoca itü ve ek binalarında yapılan imtihanlarla, bırak baba parasını, (zaten baba mevta) torpilsiz tek girilen bir kuruluşa arkasız dahil oldum. Kafa meselesi. Bir takım yerlere gelmeme rağmen hiçmi hiç bu mesleği sevemedim, ama çoluğumun çocuğumun rızkı adına katlanıp zar, zor ya sabır diyerek emekli olmayı başardım. (bir sürü çok üst düzey okumuş züppeler sınıfı beni bezdirmişti. Hepsinin arkası ya baba yada amcalar, dayılar malum bir lafı dahi izah etmeniz, onlara çok banaldı. (yeni yetmeler için, eskiler gerçek aristokrat ve elleri öpülesi insanlardı.) sizlere bu zamanda yabancı ve tuhaf gelir bu söylemler. Ama ben yaşadım ve gördüm. Sırf, ailem daha doğrusu evlatlarım bir yerlere gelsin diye katlandım. Ne yalan söyleyeyim parada iyi idi. Senin anlayacağın, hiç olmazsa kendine özgü bir iş yapıp etrafı gözlemekle üzülsende şükran borçlusun. Bir düşün, o kasılan dediğin insanlarla ekip çalışması yapmak zorunda olduğunu ! Haline bin şükret, belki para az ama en azından kendi geminin kaptanısın. Ey, hür general, kendine iyi bakman dileğimle, hoşçakal derim..............

tşk ler gerçekten duygulandığımı hissediyorum bunları herkez anlamaıyor...

casio ct ile başladık ama en çok parayı roland e30 la indiragandi :) ha konuyla alakalı değil ama okuduklarımdan dolayı 2 kelimede ben edeyim.düğüne çıkıyorum şimdi yeni moda abi senin youtube çalışmıyomu ? diye soruyorlar...yani şu leptop üzerinden internetten adamın dinlediği sıç ma sapan parçaları benden istiyorlar.Klavyemi eşentiyon götürüyormuş hissine kapılıyorum. :( yani müşteride coşmuş durumda..Yapay mutluluklar peşinde bende kıllık olsun diye benim leptop vailesi arızalı diyorum.netten çalacaksak beni niye çarıyor anlamış değilim.10-15 yaşında bi ergen benim yaptığımı alasıyla yapabilir diye düşünüyorum..

Bence Hohner tiz melodika. Düşünemeyeciğiniz miktarda gönül kazandım, rahmetliyle.

Benim de ilk tuşlu çalgım yeşil Hohner melodikaydı, ilkokul 5. sınıfta gitar çalan arkadaşımla mezuniyet konseri bile verdiydim. :)

Bu alana bir cevap yazın...