ELESTİRİ ve KİNAMA..

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: ELESTİRİ ve KİNAMA..

once cuvaldizi kendime batiriyorum. Tamam bundan sonra ne bi konu acarim ne de soru sorarim. Sevgili yoneticiler ve moderetorler herkesi kendileri gibi profosyonel zannediyor.bu forumun gayesi bilgi paylasmak degil mi?.ogrenmek isteyene herkes kendince bi sey vermek degil mi? .arastirma heyecani olanlar demek ku soru sormayacak okuyacakmis. Oyle ise bundan sonra bende uzun bi muddet sadece okurum. Saygilarimla...

usta kusura bakma ama bu site gibisini bulamassın bir sene oldu çalıyorum ritimlerimi burdan temin ettim parçaları demoları dinleyerek çıkarıyorum ihtiyacın olan hersey zaten sitede yazıyor yanliş dusunuyorsun trakya müzik seviyeli saygı sevgi ve yardımlaşma ile bir suru paylaşım yapmış ve yapmaya devam ediyor ayrıca eğer yardım istediğiniz bi konu varsa sorun yardımcı olabildiğim kadar olayım....

Once cuvaldizi kendime batiriyorum. Tamam bundan sonra ne bi konu acarim ne de soru sorarim. Sevgili yoneticiler ve moderetorler herkesi kendileri gibi profosyonel zannediyor.bu forumun gayesi bilgi paylasmak degil mi?.ogrenmek isteyene herkes kendince bi sey vermek degil mi? .arastirma heyecani olanlar demek ku soru sormayacak okuyacakmis. Oyle ise bundan sonra bende uzun bi muddet sadece okurum. Saygilarimla...

sevgili kartol.sorduğun her soruya gerek ben gerek arkadaşlar cevap vermişler.konuyu açtığın yer bu sorular için uygun değil.serbest konularda yazmalısın.diğer konularını taşıdım ama sen israrla gene buraya yazmışsın.isteklerine elimizden geldiği kadar yardımcı olduk.gösterdiğimiz ilgi ve yardım sence yeterli olmamış olabilir ama sitede var olan şeyleri tekrar tekrar vermemizi bekleme.haksız bir kınama ve eleştiri konusu açmışsın.ilk önce araştır sonra yardım iste her zaman tüm trakya ailesi olarak arkandayız.konuyu tekrar taşıyorum.umarım sonrakileri uygun yere açarsın.bizler için her biriniz çok değerlisiniz.kırılmana gerek yok.iyi forumlar dilerim.

Sitemizin en büyük özelliklerinden birisi sessiz takip edenlerimizin çok olması..
kötü birşey değil.. onlarda sitemizde yazılanları çizilenleri paylaşımları kullanmayı benimsemiş bağımlısı olmuş kişilerdir.. fakat herkezin teşekkür butonu kullanma yada yorum yazma mecburyeti olmadığı sitemizde bu hakını kullanan çoğunluğu kapsayan sessiz üyelerimizdir.. onlarda bizim bir parçamız seviyoruz :) ... Forum sisteminde herkez anında cevap alamayabilir yada yeni üyelerimiz forum kullanımını yada kurallarını hiçe sayabilir.. bizler hoşgörüyü ilke edindik 56k modem zamanından beri açık olan kategorisinde ilk site olan sitemizde büyüdük geliştik piştik ve yönetimce nasıl davranılır öğrendik zaman zaman fevri davranışlarda olabilir.. ama bunlar hiç bir zaman telafisi olmayan durumlar değildir.. açmış olduğunuz konudaki siteminizi anlayandan çok durumu anlamayanlarda var örneğin ben sorunu anlayamadım ama bukadar arkadaşım bu yorumları yazdıktan sonra gurur duyarak şunu diyebilirim bizler elimizden geleni paylaşım adına yaparız..

sayın kartol kardeşim.. 2008den beri bu sitedeyim. siteye ilk girme sebebim korg ix300 üm vardı ritim arıyordum. siteden bir ritim indirdim okadar memnun kaldımki anlatamam sonra g600 aldım aynı şekilde ritim ses aldım siteden. sonra pa50 aldım yine aynı sonra pa80 aldım yine ayını..... neden tek tek yazdım çünkü herbiri farklı kategorilerde aletler ve her klavyeye destek var burda. senin derdini çok iyi anlıyorum ilk başladığım yıllarda aynı sıkıntıları bende, siteye üye olan herkezde çekmiştir.. fakat konu açarken tezcanlı olmamanı tavsiye ederim. yani internet alemi çook engin bir deniz. kafana takılan ne varsa önce googlede arattır değişik forumlarda bu konu tartışılıp çözümler sunulmuştur mutlaka.. illaki bulamadıysan son çare olarak konuyu (serbest konular bölümüne) açıp şansını dene hemen yanıt alamadım diyede üzülme çünkü yaz sezonundayız malum. hepimiz koşturuyoruz ve sitemizide biraz ihmal ediyoruz haliyle. konuyu açıp her gün güncelle mutlaka gören ve konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaşımız seve seve yardımcı olcaktır. saygılarımla...

Kartol kardeşim sen de benim yaptığımı yaparsan rahat olursun.
Okuyucu ol sitede sadece, set indir, sorularını sitede araştır vs...
Konu falan açmana gerek yok bence.
Kafan rahat edecektir emin ol.