dostlar yardım edin !!!

• Konbuyu başlatan rms2
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 4K
Cevap: dostlar yardım edin !!!

pad lock bölümünde hepsi on durumunda ama gene aynı oluyor

Farklı bir Performans,Stil ya da Single Touch Setting seçtiğinizde,olabilecek değişikliklerden sakınmak için
çeşitli fonksiyonları kilitleyebilirsiniz.
Bilgi:Alet açıldığında,Performans 1 otomatik olarak seçilmiş olur.Ancak,parametrenizin değişmeden
kalmasını istiyorsanız, Performans 1 içine tercih ettiğiniz default yerleştirmeleri save ediniz ve bu kilidi açınız.
Not:Bu yerleştirmeler,Global dosya içinde depolanırlar.Bunları hafızaya almak için,GLOBAL düğmesine
basınız ve daha sonra hafıza içindeki Global' e save etmek için WRITE' a basınız.
Pad GBL
Pad' lere tahsis edilen soundlar.
Scale GBL
Bu kilit fonksiyonu açık yani On olduğunda,Scale parametresi farklı bir Performans,Style ya da Single Touch
Setting seçtiğiniz zaman değişmez.
Auto Octave/Oto Oktav GBL
Bu kilit, FULL UPPER ya da SPLIT Keyboard Modları arasında gidip gelindiğinde,Upper trakları otomatik
olarak transpoze olmasını sağlar.
On FULL UPPER ya da SPLIT Keyboard Moduna geçildiğinde,Upper traklar transpozisyonu değişmeden
kalır.
Off FULL UPPER Keyboard Moda geçildiğinde,Upper traklar Oktav Transpozesi 0’ a otomatik olarak
setlenir.
kilitlerin olduğu bölüme ulaşmak için menü peferences sayfayı tam hatırlayamadım,ekranda alttaki yazılar çıkacak

pads;off
scale ;on
autooct;on

gerekli tüm bilgileri verdim hocam sadece sakin bir şekilde uygulamaya çalışın,stres yapmadan deneye deneye yapın,burada yazdıklarımı anlamaya çalışın ilk başlarda biraz sıkıntı oluyo sonraları alışitıkça rahatlarsınız şimdi sizin ilk evreleriniz zamanla orga iyice alışırsınız,kaydetmede sorununuz var,bi yerlerde hata yapıyorsunuz o hatayı bulmaya çalışın,eksik kaydetme işlemi var

Moderatör tarafında düzenlendi:

neyse saolasın hocam hiç bir şey anlamadım yapamadım teşekkür ederim. Çok saolasın anlatımların için ve bana vakit ayırım yardımcı olam için

Bu alana bir cevap yazın...