Dante TR-J kullanım kılavuzu

• Konbuyu başlatan fetamet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K

İyiki Doğdunuz :)

fetamet

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
nefesli enstru..

Ekli dosyalar

• dante_trj_kullanma_klavuzupdf_260117_195533.pdf
    5.2 MB · Görünümler: 26
merhaba bu klavuz sanırım dante tr ye ait bize dante tr j nin ki lazım saygılarımla

Sanırım aynı işlemi görüyor.. ondan yazmış ve link i paylaşmış saygılar..

merhaba düğmeler ve işlevleri sesler ve ritimler çok farklı ayrıca bağlantılar da çok farklı dante tr de olanlar dante tr j de yok dante tr ye ritim yazılıyor j ye 10 adet boş yere bilgisayar la yükleniyor vb çok çok farklı

merhaba düğmeler ve işlevleri sesler ve ritimler çok farklı ayrıca bağlantılar da çok farklı dante tr de olanlar dante tr j de yok dante tr ye ritim yazılıyor j ye 10 adet boş yere bilgisayar la yükleniyor vb çok çok farklı
Tamamdır.. Arkadaşlar medelli Tr-j varmı sizde bir zahmet link atar mısınız saygılar..

merhaba dante tr j nin Türkçe kullanma kılavuzu nu pdf olarak kim yada kimler yüklerse ve ben de buradan edinebilirsem gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler daha önce bulmuştum ve indirmiştim çokta güzeldi ve çok iyi anlatıyordu eski telefonumdaydı telefon formatlandı sonrada telefonum değişti şimdi o kılavuzu tekrar bulabilirsem gerçekten çok mutlu olacağım saygılarımla

Selam verecegim bu sayifadaki kulanma kilavizi olabilirmi bu ise medeli dante trj olarak arama degilde medeli a300 olarak adlandirilmistir
not: türkce olarak bulamadim
Saygilar

Ekli dosyalar

• A300_OM.pdf
    3.1 MB · Görünümler: 50
merhaba çok benziyor ama bu değil benim o zaman ki bulduğumda dante tr j yazıyordu, Türkçe di ve çokta güzel anlatıyordu her düğmesini ve her fonksiyonunu o zaman kim Türkçe ye çevirdi kim İnternet te yayınladı bilmiyorum yine buluncaya kasar araştırmaya devam edeceğim ilginiz ve yardımınız için teşekkürler önce ben bulursam nasıl yapılıyorsa yardım alıp buraya yükleyeceğim saygılarımla

Herkese merhaba çok mutluyum daha önce yazdığım gibi bulursam burada paylaşacağım demiştim dante tr j kullanma kılavuzunu Türkçe olarak buldum tek hatam dante tr j yazmıyor fakat düğmeleri girişleri ritimleri sesleri yazı ve görsel olarak dante tr j nin ta kendisi şimdi ricam şu klavuz pdf dosyası bu pdf yi buraya nasıl yükleyebilirim tarif ederseniz hemen yükleyeceğim daha önce Türkçe olarak bulduğum kılavuzu tesadüf eseri saklamışım tablette buldum şimdi Hard diske telefonun hafıza kartına deyim yerindeyse iğne deliğine dahi sakladım dediğim gibi tarif ederseniz hemen yükleyeceğim ihtiyacı olan arkadaşlar hemen kullanmaya başlasın ben çok faydasını gördüm saygılarımla