Can BAŞAR (ATime for Us) Tyros4

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Can BAŞAR (ATime for Us) Tyros4

yamahanın soundu hiç bir alete benzemiyor.bambaşka ve hayal ötesi bir dünya gibi.saatlerce çalışırsınız ve hiç yorulmadan kulaklarınız ve beyniniz yorulmadan yamahanın başından kalkarsınız.müthiş bir keyif yamaha gerçekten

Tek Kelimeyle Mükemmel ...

Şunu samimiyetle söylüyorum ki şu an pa800 kullanıyor olsam da cihazın kendi mastering ayarlarından dolayı Yamaha'yı çok beğeniyorum.Albüm kaydı gibi pırıl pırıl bir ses geliyor.Can Bey gerçekten çok güzel çalmış.Tyros için bir tanıtım yapılsa öyle garip garip parçalar yerine bunu koymak lazım.Teşekkür ederiz.

Can Abi bizim bildiğimiz mesleğinin dışında gerçekten çok kaliteli bir müzisyen ve çok kaliteli bir insan.Ellerinize sağlık

tebrıkler can abı dostlar kocaman alkıslar can abıye gelsın mısafırperlıgın vede guler yuzun ıcın ıcten samımıyetın ıcın :))))

elinize saglık can abi mükemmel olmuş......

teşekkürler emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık

Çok güzel harika...Can Başar farkı

eline yüreğine saplık hocam. gerçekden de harika olmuş. ilk dinlemeye başladığımda sanki gerçekden de bi solo kemancı var sandım. ve müziğin bütününü dinledikçe sanki kocaman bir orkestra varmış hissi uyandırdı bende. yamaha kalitesine zaten diyecek birşley yok. herşey harikaa... devamını bekliyoruz hocam.

salim kardeşim sende böyle bir paylaşım yaparak bize ulaştırdığın için sana ayrıca teşekkürler...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri