!!!!!!!!!! çalıntı yamaha tyros 3 !!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 7K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: !!!!!!!!!! çalıntı yamaha tyros 3 !!!!!!!!!!

öncelikle geçmiş olsun dostum üzüldüm en yakın zamanda bulunması dileği ile henuz ben tyros3 görmedim bu civarlarda tyros kullanan yok ki olsa tyros2 ye niyetliydim bi arkadaşımız çalıştıgınız yerde bişey bırakmayın diyorda evim ile iş yeri arasında 35km var hoparlörleri + pa1x ve montarbo yu ki bilirsiniz çok ağır nasıl sökelim bence cihaz gazinodan çalındıysa gazino o klavyeyi almak zorunda sonuçta bekçi koyması gerek ve ben size isomail ile alış verişimi anlatayım
isomail den pa800 almak için mekana gittim hani iso gelene kadar pa800 e bakayım çantaya koyayım dedik ama mekancı alt kata bile inmeme izin vermedi bırak test etmeyi göremedim bile
diğer konu bu aleti çalan müzisyen değilse mutlaka satacak tüm dostlara haber salmak lazım trakya müzik ailesi olarak el birliği ile bulabiliriz

Cevap: !!!!!!!!!! çalıntı yamaha tyros 3 !!!!!!!!!!

üzücü bişi yaa ekmek teknesi bu, inşallah en kısa sürede bulunur.

bizimde burda bi müzsiyen arkadaşın kompile cihazaları gitti düğüne diye almaya geliyolar arabayla yolda bi yemek yiyelim diyolar yemek yerken biri tualetedie ayrılıyo biride hesabı vereyim gelirim dio gidiş o gidiş hazır yüklü araba basmış gitmişler. bulunmadıda.