Bütçe 1.750tl

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Bütçe 1.750tl

Merdo sıkıntınızı bilmiyorum 1.750tl ye pa80 yok olsa ayaklarımı elime alarak koşarım almaya arkadaşlar pa80 önermiş bu yüzden öyle yazdım uzay mekiği kullananlarıda gördüm kullandımda bisiklet ehliyetiyle kamyon kullanmaya benziyo ben bi orgu yere göğe sığdıramam ama yerin dibinede sokmam

Merhaba Ali;

1750 tlye alınacak en iyi org Yamaha OR700 dür birde v2plus denk getirirsen. Yapamayacağın müzik tarzı yok. Hem teknolojik olarakta yeni bir org, usb ve set ve ritim okuma bakımındanda çok pratiktir. Nickimdende belli olduğu üzere, 5 senem bu aletle geçti. Şiddetle tavsiyem OR700, Ha illa korg alacam dersen kartlı pa60 işini çok rahat görür, kart olması dolayısıyla pa80 le aynı olmuş oluyor. Ketron xd9 diyeceğim ama, onuda zaten bana sen sattın :). Temiz SX3000 bulursan onuda alabilirsin bu paralara... Seçenek çok herşey sende bitiyor.

profiline bakılırsa org konusunda bilgili birine benziyorsun, neden burada açtın bu konuyu anlayamadım aslında ilan bölümünün arıyorum kısmına açsaydın bu konuyu daha mantıklı olurdu. bende birbuçuk yaşında or 700 v2 var ilan bölümünde görürsün 1800 diyorum ama 1750 ye verebilirim. ayrıca 1700 e plus veren bir arkadaş var resimlerinden temize benziyor ama 19 ocaktan sonra fiyatlar yine 2000 lere döner...

Arkadaşım bende temiz PA-80 var ben satmak için almıştım. 2000 TL ye ben aldım kart ve Harddisk taktım sitemizde 2200 TL fiyat yazarak satışa sundum. Eğer 8 MB kartı ile kabul edersen sen 250 TL daha ekle maliyetine sana vereyim. Tabiki içinden Harddiski de almış olacağım. Daha sonra kendini toparlarsan vede para kazanmaya başlarsan sana gene Harddiski ve 16 MB kartı ayrıca satabilirim. PA-80 konusunda da yardıma dair ne dilersen ben buradayım. İşte satış linkim ve orgun resimleri, http://www.trakyamuzik.net/satiyorum-o/28872-istanbul-dan-satilik-temiz-pa-80-org.html

o fiyata en iyisi or 700v2.bende vardı sattım şimdi 3x im var.fiyatına göre çok iyi bir klavyedir.

Tavsıyeleriniz için teşekkür ederım arkadaşlar

yanılmiyorsam sitede 1750 tl ye 2.el bk-5 görmüştüm.satılmadıysa al derim.pişman olmazsın.her ortamda işini görür.piyasadaki en yeni klavye.