Cevap: Bir garip ulkeyiz
yüreğindeki manevi değerlerine olan bağlılığın için seni kutluyorum..ben sürekli ülkemi gezip duruyorum.sizde bilirsinizi bu aylarda ülkemizde festival patlaması yaşanır..adamın yolu yok,suyu yok,yeraltı ve yer üstü gelir kaynağı yok..ama milyarları verip..festival yapıyor.Festivale karşı asla deyilim.MErak ediyorum1- bu adamlar parayı nerden buluyorlar.2-festivallerde vb kutlamalarda neden Saygı duruşu ve İstiklal MArşı okunmaz Oldu.3-büyüklerimiz ne zamana kadar her anma törenleri ve kokteylleri hastalanarak kutlamadan geçiştiecekler.4-her yıl zafer haftası adıyla.Afyon,dumlupına.Altıntaş,kütahya,Aydın.MAnisa.vb illeri kapsayan anma törenleri ve yürüyüşleri yapılırdı..her geçen yıl biraz daha sığlaştıldı.sanırım seneye tümüyle iptal olur.belki yunanlılardan aldığımız yerleri geri veririz.Toplum olarak Kahpe Bizanz filminde M.A.Erbilin bir sahnesi vardı.kılıc karınına sokulunca "" oda Gülerek ACIMADI Kİ ACIMADI Kİ " şimdi bu haldeyiz..."" DEĞER YARGISI OLMAYANIN,,DEĞERLERİ OLMAZ..DEĞERLERİ OLMAYANINDA DEĞERİ OLMAZ.."... komşumuzun oğlu şehitken biz festivallerde,acımadı ki diye .....yani bunlar iyi günlerimiz...yani bize bir format çekiyorlar...kimsede gıkını çıkarmıyor...