Gökhan kardeşim,şimdi kalkıp polemiğe girmeyelim ama;
1. uslubunuz hiç hoş değil
2. bana hesap sormayın
3. tatmin olmadım
4. ben arkadaşa pm attım linki vereceğim dedim.o hala neden kıvranıyor bilmiyorum...
şimdi gelelim neden kaldırdığıma...Bu orgu satanların bile vermediği desteği ben netten veya telefonla (yada kalkıp evime bile gelen oldu) veriyorum.. satanların vermediği/veremediği ve hatta satacakları bir seti sadece kendi emeğimle bilgimle oluşturup (ki biliyormusunuz ben hiç bir tane Türkçe şarkı söylemiyorum, bırakın dinlemiyorum bile..) burada dağıtıyorum..ve bu set ile piyasadaki tüm xd9 ritmleri konvert edilebilir,yeni ritmler yazılabilir ama bir Allahın kulu bir tane bile bırakınız yazmayı,ritm konvert edip "alın arkadaş bunu da ben yaptım" demiyor..ki sadece bu sitede 2500 adet ritm olan bir dosya var...hepsini geciniz..hadi ben tatminsiz!! bir adamım, linki kaldırdım..bu dosyayı indirenlerden bir kişi bile, rapide koyup "buyrun indirin"diyemiyor..
siz dahi hala benim sitemin linkini veriyorsunuz...
Tatmin olma meselesine gelirsek...burada ve dünyanın bir çok ülkesindeki müzisyenler benim setimi kullanıyor.bir başka Türk/Oriental seti daha YOK!! evet bundan tatmin oldum ama buradaki paylaşım eksikliği ve bananecilikten tatmin olmadım...
hepsi bu...iyi çalışmalar dilerim...Necdet DONİ
Paylaşımcı olunmadığı sürece audyayı geliştirmek mümkün değil. Doni bey ben size pmden 3 gün önce mesaj gönderdim link için sizden cevap gelmedi. "Arkadaş kıvranıyor" gibi kelimler kullanmanız gerçekten çok üzücü.
siz bana 3 gün önce değil, daha dün ;
Hocam aleti bugün satın aldım yarın kargoya verilecek pazartesi salı elimde olur. Audya için piyasada sizden başka paylaşım yok sanırım.
şeklinde bir pm attınız p.tesi salı dediğiniz için vakit var diye acele etmedim..cihazınız gelince pm atın yollarım dedim..buyrun bu da linki ( http://www.trakyamuzik.net/audya-download/23992-audya-turk-muzigi-seti-download-2.html#post155386 ) dosyayı hazırlayıp upload etmem gerekiyor ama siz hergün foruma dosya dosya diye yazıyorsunuz..benimde okulum programlarım provalarım var...
zaten kızdığımda bu; onlarca kişi bu dosyayı indirmiş.. bir kişi bile ben vereyim demiyor...üstüne üstlük ne tatminsizliğim kalıyor nede sizden fırca yemem..üzüleceğiniz bir şey yazmadım "kıvranmak" bir hakaret/aşağılama değildir..telaşlandığınızı betimlemek için kullandım..
Hiç bir şey anlamıyorum bu sitede Tyros 4 ilanı verdim dolandırıcı oldum.
bir kuruş menfaat istemeden set veriyorum azar işitiyorum...setinizi yollayacağım sonrada bir daha bu siteye girmeyeceğim..hatta gökhan bey yönetici.. üyeliğimi banlarsa sevinirim...
iyi çalışmalar...Necdet DONİ