A3000 System error! Data could not be saved.

İyiki Doğdunuz :)

oozzkan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa800
A3000 kullanıcısıyım
Set yükledim ve sesleri okumadı
Sonra başka set yüklemek istediğim de
System error! Data could not be saved.
Bu uyarıyla karşılaşıyorum
USB formatlarım USB den dir diye ama sonuç alamadım
Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Ekli dosyalar

• IMG_1510.jpeg
    IMG_1510.jpeg
    1.3 MB · Görünümler: 8
Slm yeniden sürümü yükleyiniz yani os (Firmware-Update) önce (System-Reset) yapiniz sadaki son C6 tusuna basili tutunuz orgu aciniz orgun hafizadan eski setinizi formatla siliniz baska bir usb ile seti deneyiniz misal yamhanin kendi sitesindeki set le bir deneyiniz ( belki sette problem olabilir)

A3000 kullanıcısıyım
Set yükledim ve sesleri okumadı
Sonra başka set yüklemek istediğim de
System error! Data could not be saved.
Bu uyarıyla karşılaşıyorum
USB formatlarım USB den dir diye ama sonuç alamadım
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Yamaha PSR-A3000 modelinde karşılaşılan bu "System error! Data could not be saved" uyarısı genellikle cihazın dahili hafızasının (User Drive) dolması, dosya sisteminin bozulması veya yüklenmeye çalışılan "Set" dosyasının cihazın mevcut genişleme paketi (Expansion) yapısıyla çakışmasından kaynaklanır. Saygılar..

Slm yeniden sürümü yükleyiniz yani os (Firmware-Update) önce (System-Reset) yapiniz sadaki son C6 tusuna basili tutunuz orgu aciniz orgun hafizadan eski setinizi formatla siliniz baska bir usb ile seti deneyiniz misal yamhanin kendi sitesindeki set le bir deneyiniz ( belki sette problem olabilir)
Hepsini tek tek denedim ama hala aynı 😔

Yamaha PSR-A3000 modelinde karşılaşılan bu "System error! Data could not be saved" uyarısı genellikle cihazın dahili hafızasının (User Drive) dolması, dosya sisteminin bozulması veya yüklenmeye çalışılan "Set" dosyasının cihazın mevcut genişleme paketi (Expansion) yapısıyla çakışmasından kaynaklanır. Saygılar..
Bi çözüm yolu varmıdır tşk şimdiden