6 sehit daha

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: 6 sehit daha

ALLAH RAHMET EYLESIN KONUSMIYIM DIYORUM TUTAMIYORUM KENDIMI BU BASIMIZDAKI SIYAYEY LE NEZAMAN GORUSME TOPLANTI YAPINCA BI OLAY OLUYO MUAKAK ULKEYI SAVASA SURUkLUYO SON ZAMANLARDA YINE BÄŞLADI KONUŞMAYA TURKIYE TAMPON BOLGE DİYE ULKEYI RESMEN SAVAŞA SURuKLUYO BIRAKSINLAR ARTIK AMERIKAN UŞAKLIĞINI

başımızdaki hıyar diye hitap etmen hiç olmamış, görüşün seversin yada sevmezsin ama başbakan koltuğunda oturan birine bu şekilde konuşman yakışık almamış, eleştirilerimiz seviyeli olmalı

Moderatör tarafında düzenlendi:

şehitlerimize allah rahmet eylesin

Bence artik zero tolerans a gecmeleri lazim canli yakalama kavramini silmeliler...
Magara dolu ise direk bombalanmali...
Ayrica bolgeye hakim profesyonel asker ve polis bolgede calismali...
Bu Kanciklari besleyenleri Allah bildigi gibi yapsin...
Londrada halkevi adi altinda faaliyetteler ve onunden gecerken birgun Apo posterini asili gordugumde yasadigim duygulari tarif etmeye kalksam Bu forumdanda atilirim herhalde...
Turkun Turkten Baska dostu yoktur bunu aklinizdan cikartmayin...

Dağdaki gerilla diye isimlendirdikleri hain şerefsizleri hafife almayalım..Askerden , özel harekatçılardan daha tecrübeli oldukları acı bi gerçek.. ellerinde imkan olmamasına rağmen o kadar zaiyat veriyoruz.. Devletin sistemi yanlış.. bordo berelileri dağlara salacaklar bakın o zaman terörist kalıyormu.. Adamlar çekirdekten yetme.. adamlar çocukluktan beri polise taş ata ata işi kapıyorlar.. eğri oturalım doğru konuşalım, biz onların yerinde olsak onlar bize neler yapmazdı? Türkler insaflı millet.. Ama sabrımız bi gün taşarsa işte o zaman herşey biter.. Ne olur ne olmaz diye Mersinde büyük bi silahlanma söz konusu..halk uyanıyor, herşeye hazırlıklı olunmalı..

SAygılar

Bize barbar derler ama hic unutmam uzerinde bomba duzenegi olan bir bombaciyi once bacagindan vurmustu polis bakti hala ugrasiyor artik kafasina sIkmisti...
Ingiliz polisi brezilyali bi genci terorist sanip kafasina metroda 6-7 el domdom kursunu SIkmadimi gecenlerde uzerinde silah oldugundan suphelendigi ayribir gencin kafasina direk sIktIlar...

Maalesef bu insan müsveddesi yaratıklar bize acı veriyor ama bu vatan ne olursa olsun korunacak ona şüphe yok şehitlerimize Yüce Rabbimden rahmet diliyorum...

Sayın Burhan57 hocam konuyu serbest konular bölümüne taşıdım bilginize...

Canım ne olacak, bir kaç kişinin ölmesiyle bu ülke tükenecek mi? bugün on polis ölür, yarın yerine yirmi tane alırlar. Nasıl olsa insanın değeri bir kurşunluk... O kadar üzülmenin ne anlamı var... Her halde asker ocağı gibi orası da yan gelip yatılacak yer değildir. Eee öyleyse biraz da bizden gidebilir ne olmuş sanki... Bi sizden bir bizden hesabı... Bu arada bir arkadaşımız sniyper' dan bahsetmiş. Gülsem mi, ağlasam mı anlayamadım... Herhalde adam 1500 m uzakta olunca bizim ne helikopterimiz nede uçaklarımız görebilmiş. :confused: Adam da bizimkileri keklik gibi, rahat rahat avlamış. :(

Ne diyeyim... :( Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve mekanlarını cennet etsin. O acılı ailelere de ecir-sabır versin çünkü o acıları tarif etmek mümkün değil.

15 aylık askerlıgı 21 ay yaptım cok sevdıler fazla tuttular askerden gelınce kapıyı vursalar basıldık dıye bagrıyodum

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Canım ne olacak, bir kaç kişinin ölmesiyle bu ülke tükenecek mi? bugün on polis ölür, yarın yerine yirmi tane alırlar. Nasıl olsa insanın değeri bir kurşunluk... O kadar üzülmenin ne anlamı var... Her halde asker ocağı gibi orası da yan gelip yatılacak yer değildir. Eee öyleyse biraz da bizden gidebilir ne olmuş sanki... Bi sizden bir bizden hesabı... Bu arada bir arkadaşımız sniyper' dan bahsetmiş. Gülsem mi, ağlasam mı anlayamadım... Herhalde adam 1500 m uzakta olunca bizim ne helikopterimiz nede uçaklarımız görebilmiş. :confused: Adam da bizimkileri keklik gibi, rahat rahat avlamış. :(

Ne diyeyim... :( Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve mekanlarını cennet etsin. O acılı ailelere de ecir-sabır versin çünkü o acıları tarif etmek mümkün değil.

Ruhi;141475 bir türk dünyaya bedeldir. 12 senedir bilfiil tsk ya bağlı özel harekat birliklerinde çalışıyorum. halen de güneydoğudayım. terörle mücadelede esas, öldürmek değil ölmemektir. öldürmek ikinci plandadır. 1000 tane terorist öldürülmüş olsada, içimizden birinin burnu kanaması bizi yıkar. bu işler uzaktan görüldüğü gibi olmuyor. keklik gibi avlanmak cümlesini size hiç yakıştıramadım. ölen ya da av olan keklik değil bir ana kuzusudur...