Arama sonuçlarınız

  1. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim. Ben Pa600qt denedikten sonra hemen do re müzikde a2000 denedim. vaktim olmadıgı için a2000 hakkında birşey yazamamıştım aslında iki arasındaki görüşlerimi bildircektim. a2000 sound çok farklı şu anda zaten or700 v2 plus kullanıyorum. arada daglar kadar...
  2. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim. öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. Telden girdigim için fazla uzun yazamıcam. 1 haft sonra yeni o.s cıkıcakmıs belki onla birlkte 16 dk da geleblir gelmesi lazım cnkü 800 seti okuyor ve cogu set 16 dk. Ayrıca aleti tam detaylı deneyemedim sonucta...
  3. D

    YAMAHA A2000V2 Plus + Emo Usb YENİ ELEKTRO DEMO

    Cevap: YAMAHA A2000V2 Plus + Emo Usb YENİ ELEKTRO DEMO ton güzel amp disterion efekti verilmiş. Ama bu elektro ile nagme iyi gider hep bununla calarsan kafa şişirir
  4. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim. iyiyim abicim sagol sen nasılsın :) walla benim aklımda var 600qt. 800 sıfırına alamam 2.elde sakat en azından sıfır :) korg i30 u bende ilk gördügmde atlamıştım acayip temizdi alet hiç pazarlık bile yapmadım adamla hakkıydı çünkü.
  5. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Dün Taksimde PA600 QT Denedim. 1.Malzeme Çok Kaliteli Degil 800 Gibi Baştan Belirteyeyim. ( Lastik Tuşlar A2000 Gibi ) Ve Tuşları Ufak Yapmışlar. Alet Çin Malı. Ara Ürün Olarak Çıkarıldı ( Kendi Kaanatim Pa500 Tr Pa55tr Gibi ) Picht Bend Güzel Fena Degil Sonuçta...
  6. D

    Sizce Sıfır Pa600 QT mi ? 2.El Pa800 mü ?

    Cevap: Sizce Sıfır Pa600 QT mi ? 2.El Pa800 mü ? ya bu orglarda kardeşi dedesi abisi gibi kelimler kullanılıyorda. arkadaslar bu klavyeler çiftleşerek piyasaya çıkmıyor :D niye böyle birşey diyorsunuz :D walla bnde bu arallar 600 qt düşünüyorum. yarın gidip deneyecem. 800 illaki daha geniş...
  7. D

    Satılık YamahaOr700 V2 Plus ( İstanbul )

    Arkadaşlar Detaylı bilgi ve resimler aşagıdaki linkte Satılık Yamaha Or700 V2 Plus Pa80 ve A2000 İle Takas Olur - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 113313883
  8. D

    Değeri bilinmemiş baba klavye.

    Cevap: Değeri bilinmemiş baba klavye. alet on numara halay ritimi zurna sesler harika. yamahanın açık aletini arıyoruz senelerdir adamlar çıkarmıs haberimiz yok :D 1500 lira civarı baktım netten. bu sesler ritimler internette varmı hususi mi acaba :D internette varsa alabilirim bu aleti. 80 ne...
  9. D

    or700 akor sorunu

    Cevap: or700 akor sorunu funcution tusuna bas menüde splint diye bir seçenek var oradan oktavları ayır. sagda çalarken akor degiştiriyorsa. org yanımda degil olsa yardımcı olabilirdim detaylı bir şekilde .
  10. D

    Satılık Yamaha Or700v2 plus ( korg pa80 veya a2000 ile takas olur )

    Detaylar Aşagıdaki Linkte. Satılık Yamaha Or700 V2 Plus Pa80 ve A2000 İle Takas Olur - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 113313883
  11. D

    Yeşilçam Müzigi :) Yamaha Or700 v2 plus Demo

    Cevap: Yeşilçam Müzigi :) Yamaha Or700 v2 plus Demo walla şarkı okadar bndeki mp3 ü :D
  12. D

    Yeşilçam Müzigi :) Yamaha Or700 v2 plus Demo

    İyi Dinlemeler :) Zippyshare.com
  13. D

    Avcılar tarafında org satışı yapan biryer varmı?

    Cevap: Avcılar tarafında org satışı yapan biryer varmı? avcılardayım ama dükkan degil yamaha or700 v2plus var istersen 2000 liraya verebilirim.
  14. D

    YAMAHA A-2000 ve EMO usb aldım bugün

    Cevap: YAMAHA A-2000 ve EMO usb aldım bugün Hayırlı Olsun. Ketron Xd9 Kullanmıştım Bende Ketron Sound'u Bir Başkadır.Yamahanın Soundada İyi En Azından Ketrondan Yamaha Geçişte Yamaha Hayal Kırıklıgına Uğratmıyor. İnş. Hayırlısı İle Kullanırsın. Yamaha Şu Tuş Takımlarına Biraz Daha Agırlık...
  15. D

    Lead Ses Efeklendirmesi Nasıl Olmalı ?

    s.a arkadaslar http://31.211.148.4/tsslibrary.php linkteki sesleri indirdim waw olarak ama demoları dinledigimde orda efeklendirme var mono portemonto kullanılmış ama degerlerini bilmiyorum nasıl olmalı lead bir ses için degerlendirme standartı varmıdır? delay mı reverb mi flanger vb. efeklerin...
  16. D

    tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ???

    Cevap: tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ??? eyw ilker abi büyüksün bir sorum daha olacak hep aklıma birşeyler geliyor. voice editörde bu arabesk zurnada sesi çekmek istedim transpose diye birşey yok çekemiyoruz galiba yamahada. solda bir tavır var bunu transpose 6 da ike yapıyor...
  17. D

    tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ???

    Cevap: tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ??? sagolun hocam evde ugrastım çözdüm. extreme sample editörde sesi seçip patch die bir seçenek var orada sustain amp ayarları var 0 yapınca düzeliyor. ilgi icin teşekkürler. yalnız awave 10.6 nın tam sürümünü bulamadım elinizde varsa paylaşırsanız çok...
  18. D

    tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ???

    Cevap: tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ??? videoda anlatmaya çalıstım sıkıntımı 2013 01 01 071 - YouTube
  19. D

    tyros 3 sample sesss yankı yapıyor ???

    arkadaşlar öncelikle selam herkeze. tyros 3 ses attııgımda daha hiç ses efek vermeden sustain efekti açık degil ama açıkmış gibi bir efek yankı yapıyor. bu işlem convert ettikten sonra oluyor bilgisayarda extreme convertte önizlemede aynı şeyi yapıyor nedendir ? yaptıgım işlemler awawe...
  20. D

    A2000 Kampanyası için "ÖNEMLİ AÇIKLAMA"

    Cevap: A2000 Kampanyası için "ÖNEMLİ AÇIKLAMA" Hocam Haklısın Yüksek Fiyattan Alıp Snra Düşmesi Kötü Birşey Ama Bu 100 Adet İçin Geçerli Sonra Fiyatlar Yine Aynı Olacak. Do re nin yaptıgı mantıklı ama zamansız yerde yaptı Bu Kampanya Alet İlk Çıktıgında Yapılacaktı. Ozaman Kimse Diyemezdi...
Geri
Üst