Arama sonuçlarınız

  1. D

    korg pa600 aldım =) bir kaç soru =)

    Cevap: korg pa600 aldım =) bir kaç soru =) anladm 800 setini cuk diye okumuyor ozmn karma set yapmaya baslayayım
  2. D

    korg pa600 aldım =) bir kaç soru =)

    Cevap: korg pa600 aldım =) bir kaç soru =) sagol murat abi. Yigit yani 800 setlerindemi problem var.800 dedemi böle yapıo
  3. D

    korg pa600 aldım =) bir kaç soru =)

    Cevap: korg pa600 aldım =) bir kaç soru =) tam anlamadım hocam karısık geldi peki bazı kitler ritimlerde okumuyor ya bos yada baska kit gözüküo. 600 setinde bile bazılarında yapıo neden olabilir bu ? 800 setinde bazı setlerde örnek lead ses performansda yok ama sound bölümünde var ses yüklenmiş ?
  4. D

    pa600 kemenceci xsow

    Cevap: pa600 kemenceci xsow bu aleti bnde aldm kendi kolonları iyi güçlü ses veriyor. Ama 5+1 e bagladm daha manyak oldu ki düşünün dandik bir 5+1 =) ugo set yüklefim 2010 hosuma gitti sesleri elinde daha iyi bir set olan varmı veya ugo nun 2012 2013 seti varmı ?
  5. D

    korg pa600 aldım =) bir kaç soru =)

    s.a arkadaslar pa600 aldım. Alet gayet güzel yalnız bir kaç sorun var. Üzerindeki ce sette bazı ritimler eksik calıyor veya kafasına göre kit seçiyor. 800 seti yüklüyorum sts lerdeki sesleri isim olarak görüyor ama sesi bulmuyor veya baska ses cıkıyor üzerine tıkladıgımda sound kısmına atıyor ve...
  6. D

    2.El Korg Pa600 qt Satan Varmı ?

    Cevap: 2.El Korg Pa600 qt Satan Varmı ? sıfır aldım hocam dedigin gibi 300 lira fszla veririm kutusunu ben açarım =)
  7. D

    2.El Korg Pa600 qt Satan Varmı ?

    arkadaşlar pa600qt almak istiyorum 2.el satmak isteyen varsa buraya veya özelden msj yazsın. istanbul içi sadece.
  8. D

    or700 v2 plus sattım. Korg pa600 e geçiş =)

    Cevap: or700 v2 plus sattım. Korg pa600 e geçiş =) duydum emo usb okuyacagını bir artı ama tus takımı ve picth bend bnm için eksiydi yinede degiştirecektim. Ayrıca a2000 sound kalitesini verecegini sanmıyorum.or700 fiyat olarak yine 1700 1800 lerde olacak tahminen cünkü emo usb arto bir para...
  9. D

    or700 v2 plus sattım. Korg pa600 e geçiş =)

    arkadaslar bgn itibari ile or700 v2 plusımı sattım. 600 qt düşünüyorum sorum şudur yeni o.s de hangi hatalar kapandı bu kilitlenme set yükledikten snra kitletin okumaması veya efeklerin okumaması düzeltildimi ?
  10. D

    Dj orhan Baterist halay video tanıtım

    Cevap: Dj orhan Baterist halay video tanıtım eyw saolasın ilk ritim yazışımdı =)
  11. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Rumeli 2/4 [OrHaN] Ritim Dosyası İndir ! =)

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Rumeli 2/4 [OrHaN] Ritim Dosyası İndir ! =) 1 2 3 varsiyonlar aynı denebilir tefler biraz farklu vuruyor ama fark edilmiyor. Gerekli ayarları kafanıza göre yapın bnde darbukalar önde
  12. D

    Satılık Yamaha Or700 V2 Plus Pa80 veya 600qt ile takas olur

    Satılık Yamaha Or700 V2 Plus Pa80 veya 600QT İle Takas Olur - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 122457997 ilan detayları yukarıdaki linkte belirttigim gibi 80 veya 600qt ile takas olur. 80 için bir fark vermem farkda istemem kafa kafaya takas olur. şu kadar fark istiyorum teklifinden...
  13. D

    Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

    Cevap: Merak edenler için PA-600'ün içi resmi malzemenin kücük olması önemli degil kalitesi önemli. Bir orjinal iphoneninde içinde kücük entegreler var çin malınında içinde kücük entegreler var aradaki fark ise kalite. 2 yıl garanti verildi ama bozulmayacak garantisi degil bozulursa getir...
  14. D

    Yamaha Türkiye Görev Değişimi

    Cevap: Yamaha Türkiye Görev Değişimi gökhan korgda asla yamahanın soundunu yakalayamayacak :D bu arada 800'ün hayırlı olsun darısı başımıza :D sonunda karar verdin :D
  15. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Rumeli 2/4 [OrHaN] Ritim Dosyası İndir ! =)

    Merhaba arkadaşlar geçenlerde bu rtimin demosuınu paylaşmıştım. ritimin %90nı bitti. ritim %100 bitmeden paylaşmak adetim degildir ama iş yogunlugundan ritime dewam edemicem ondan faydalanın diye bu şekilde veriyorum. güle güle kullanın demosu burada Zippyshare.com Zippyshare.com - Yamaha...
  16. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Rumeli 2/4 ( İ30 ) Nostalji

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Rumeli 2/4 ( İ30 ) Nostalji ritim bitince paylaşcam yorumlar için teşekürler
  17. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Rumeli 2/4 ( İ30 ) Nostalji

    arkadaşlar bnde i30 varken ekrem gültekinin seti vardı. geçenlerde pc de buldum dosyasını convert ederek or700 e uyarlardım. yeniden yazsam daha az zaman alırdı :D altyapılarda kitlerde baya bir düzenleme yaptım sonuc bu çıktı demosunu paylaşıyorum iyi dinlemeler :) Zippyshare.com - Yamaha...
  18. D

    **İşte Roland Bk9**

    Cevap: **İşte Roland Bk9** evet aletin can başarın elinden geçerse degişir ama fiyatı 2000 euro yani 4000 lira olursa. k.bakmayında kapalı bir alete ne kadar çalısma yapılırsa yapılsın şahsen ben almam.
  19. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013 baya bir kişi bakmış ama yorumlar az kapkaç yapmayalım arkadaslar =)
  20. D

    OR700 anket !

    Cevap: OR700 anket ! 4 arkadasım daha kullanıyor hepsi v1
Geri
Üst